Bu ikisininde taksit seçenekleri güzel bu iki kartı da listeye ekledim alırken tekrar başlık aticam

Gidip 40 bin TL üstüne hatta 36-37 bin TL üstüne 9070XT almayın. Pulse alsanız bile gayet yeterli zaten.
Evet zaten 9070 modelleri berili bir seviyenin üstünde performans olarak artmasını beklemek anlamsız değişen şeyler ya görünüş RGB azda olsa soğutma onun dışında evet 36-37 aynı performans kartlar var

Ben geçen sene gaza gelip Nitro+ RX 9070 XT aldım.

Diğer bilgisayarımda ise Pure RX 9060 XT 16GB kullanıyorum.

Şimdiki aklım olsa Pulse RX 9070 XT alırdım ve aradaki 10 bin TL civarı para ile de istediğim başka bir şey alırdım. WD SN8100 1 TB 9-10k mesela.

Hatta konu bile açmıştım, aşağıda benzer konularda çıkıyor :)

Diğer bilgisayarımda ise Pure RX 9060 XT 16GB kullanıyorum.

Şimdiki aklım olsa Pulse RX 9070 XT alırdım ve aradaki 10 bin TL civarı para ile de istediğim başka bir şey alırdım. WD SN8100 1 TB 9-10k mesela.

Yani hocam aradaki 10 bin liraya 1 yıllık oyunlarınız bedava gelir. Güzel bir kütüphane yapılır

Diğer bilgisayarımda ise Pure RX 9060 XT 16 GB kullanıyorum.

Bende gaza geliyorum benim zaten şu an bu ücretlere çıkabilirmemin sebebi taksit şimdi dersen e yine çıkıyor 10k fark ne? Yavaş yavaş çıkıyor o tek fark 🫡

Yani hocam aradaki 10 bin liraya 1 yıllık oyunlarınız bedava gelir. Güzel bir kütüphane yapılır.

Diğer bilgisayarımda ise Pure RX 9060 XT 16 GB kullanıyorum.

23-24 arası 2TB M.2 SSD 4600 TL almıştım Sinerji'den şimdi fiyatlarına baktım ve dehşete kapıldım.

Bende gaza geliyorum benim zaten şu an bu ücretlere çıkabilirmemin sebebi taksit şimdi dersen e yine çıkıyor 10k fark ne? Yavaş yavaş çıkıyor o tek fark 🫡

Ben de zaten o yüzden Nitro+ aldım. Peşin 9 ay taksit ve teknik olarak en iyisi diye.

Geçen ay 15 bin liralık bir ürün daha aldım mesela. Nitro+ yerine Pulse alsaydım bu cihaz bana 5K'ye denk gelecekti mantıken çünkü 10 bin TL cebimde olacaktı.

En azından benim bakış açım böyle. Çok alışveriş yapan biriyseniz Pulse alın. Yok bu benim için önemli ve büyük bir alım diyorsanız peşin fiyatına taksit ile Nitro+ alın ve daha da üstüne düşünmeyin, hem kafanız da rahat olur.

Ben de zaten o yüzden Nitro+ aldım. Peşin 9 ay taksit ve teknik olarak en iyisi diye.

Geçen ay 15 bin liralık bir ürün daha aldım mesela. Nitro+ yerine Pulse alsaydım bu cihaz bana 5K'ye denk gelecekti mantıken çünkü 10 bin TL cebimde olacaktı.

En azından benim bakış açım böyle. Çok alışveriş yapan biriyseniz Pulse alın. Yok bu benim için önemli ve büyük bir alım diyorsanız peşin fiyatına taksit ile Nitro+ alın ve daha da üstüne düşünmeyin, hem kafanız da rahat olur.
Son söz diye buna derim