Arkadaşlar ya risk alıp nitro+ alacaktım yada gigabyte gaming oc. Aradaki fiyat farkı 6400 TL. Diğer kartlara ilerledikçe hatta nitro+ a bile çıkınca biraz daha zorla kendini 5070ti al kafası gelmeye başlıyor sonu yok. Ben sadece oyun ve günlük kullanıyorum. Profesyonel iş için olsa zaten 5070ti yada 5080 alırdım. Gigabyte için çok iyi değerlendirmeler okudum izledim. Donanım olarak bakınca bu kart pulse dan daha iyi gibi geldi. Hala kargoya verilmedi. Kafam biraz daha bulanırsa iptal eder düşünmeye devam ederim 😁

Açık konuşmak gerekirse olması gerekeni söyledik, kalanı size kalmış bir şey. Ben tekrar söylüyorum şahsen Gigabyte alarak bu paraları riske etmezdim.

12VHPWR içinse tam takıldığı sürece sorun olmuyor, PSU'dan direkt çıkmadığı sürece evet sorgulatır ancak düşük ve sorunlu olduğu bilinen bir modeli tercih etmek için bir gerekçe olmadığını düşünüyorum. Hayırlı olsun diyelim.

Ayrıca XFX şu anki en baba model, bir ara 32K'ya düz modeli satılıyordu, alırken olsaydı düşünmeden alacaüım bir model olurdu. 5070 Ti içinde zaten 5070 Ti'den performanslı bir kart alıyorsun sırf MFG vs. için tercih edilmez hele ki bu sorunlu yazılımlarını sürerken ve son kullanıcıyı takmazken.