Ses olayı çok korkutuyor ya. Seçeneğim olsa Pulse alırdım ama Pulse olan hazır sistemler en az 4000 daha pahalı oluyor. Sırf ekran kartı modeli için de bilgisayar toplamak istemiyorum. Kararsız kaldım.

Tabii yük altında sesi çıkıyor ama beni rahatsız etmedi şimdiye kadar. Şimdi bir daha FurMark testi yaptım da birkaç dakika daha bekletince 1700RPM oldu. UV bozulmuş sanırım bakıyorum.

2K.

Şöyle bir video çektim. Mikrofon olduğu için sesli geliyor ama asla videodaki kadar rahatsız edici bir ses değil. Ortamda başka bir ses yoksa rahatsız edebilir. Bu bütçede aşırı sessizlik yok zaten.

@SHERLOCKED

Hotspot neyse de o VRAM asla kabul edilebilir değil hocam. Şansa denk gelirse sıcaklıklar epey düşüyor o modelde onun haricinde Challanger-Pulse gibi modellerle aynı parayken Gaming OC alınmaz.
Hocam peki, son olarak 9070 XT karta 750W güç kaynağı yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki, son olarak 9070 XT karta 750W güç kaynağı yeterli mi?

700W orta seviye bir PSU bile o kart modeli için fersah fersah yeterlidir. Ben 9070 XT Nitro+ kullanıyorum ve PSU'm Enermax 700W öyle düşünün spike değerlerine çok takılmayın o kadar elzem değil her kartta o kadar peek değeri var NVIDIA'da olmamasının sebebi gizlenmiş olması.