Yillardir sadece AMD kullanirim Windows'ta RX570'in guncel oldugu zamandan beri driver stabilite sorunu yasamadim. AMD isiniyor muhabbeti gibi oldu bu, kabak tadi verdi. Babamin markasi degil sonucta ne isterseniz alin, fakat gidip daha fazla para verip daha gucsuz kart alacaksaniz da bir daha lutfen tavsiye istemeyin.

Recep Baltaş'ın videosunu izleyebilirsin. Şimdiye kadar da farklı donanımlarla güncel olarak RX 6000 serisinden birçok kart ve RX 7000 serisinden bir kart kullandım 😀

Seninkisi fazla şanstan ötesi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Baltaş'ın videosunu izleyebilirsiniz. Şimdiye kadar da farklı donanımlarla güncel olarak RX 6000 serisinden birçok kart ve RX 7000 serisinden bir kart kullandım 😀

Seninkisi fazla şanstan ötesi değil.

Hocam 6000 serisinde öğrendiğim en önemli şey artık AMD kartlarda tekrar eden bir hata var ise o kesinlikle donanım arızası. Gerisi teferruat. Değişimle düzelecek şeyler.

Linux sürücü desteği tarafını kenarda bırakırsak, Windows oyunculuğu hatta direkt Windows kullanımı hedefi olan birisi, bana kalırsa bütçesinin el verdiği en yüksek NVIDIA kartını satın almalı. Bunu 5000 serisi ilk çıktığında kartları yerden yere vuran ben söylüyorum. Ne yazık ki kas gücünde "ağır abi" olan AMD kartlar, işin içine sürücü girince sakat kalıyor. Binlerce TL para döküp oyun oynayamayan AMD kart kullanan arkadaşlarım varken, ben gönül rahatlığıyla kimseye AMD önermem açıkçası.