barış55

Becerikli
Yer
Ankara
İyi akşamlar.
Sıfır sistem diziyorum ve ekran kartına göre şekillendireceğim, taksitle alacağım. Şu an kafamda bu üç model var. Sistem özellikleri olarak şu an hâlâ karar veriyorum ama genel sistemin darboğaz yapmasına dikkat edeceğim.

İyi akşamlar.
Sıfır sistem diziyorum ve ekran kartına göre şekillendireceğim, taksitle alacağım. Şu an kafamda bu üç model var. Sistem özellikleri olarak şu an hâlâ karar veriyorum ama genel sistemin darboğaz yapmasına dikkat edeceğim.

Eğer 48k kadar çıkabiliyorsanız 5070 Ti alın.
Nitro iyidir hocam ayrıca 48K RX 9070 XT'ye vermenin anlamı yok.

Aralarında kesinlikle Nitroyu seçerdim.
NOT: Acele etmezseniz Vatan Bilgisayar Sapphire modellerinde her hafta ciddi indirimler yapıyor.

9070XT alınır ama attığınız ürünler alınmaz. 9070XT'nin olayı F/P modellere sahip olması. İndirimlerde 30-33k arasına bile bulunabiliyor. Eğer onlardan alacaksanız alınır ama bütçeniz 40k+ ise 5070Ti almamanız için bir sebep yok.

İyi akşamlar.

Ben Sapphire Nitro+ modelini aldım soğuk ve sessiz çalışıyor bir sorun yaşamadım.