Çıktığından beri gördüğü en dip fiyat. Tepe model bir kart. Bu fiyata 9070 XT arayanlar direkt kapsın.
Son düzenleme:
Bu model bu fiyata alınır. Son gelen güncelleme ile 5070 Tİ'dan oyun konusunda da önde.Çok iyi model vade farksız 6 taksit imkanı da güzel ama 35k 9070XT alınır mı? Bilemem.
RX 7900 XT'den buna geçsem faydası olur mu? Tabii ki teorik soruyorum. Bende 20 GB VRAM var. (Hem de CPU-Z'ye göre Samsung VRAM.). Bu modelde 16 GB VRAM var.Çıktığından beri gördüğü en dip fiyat. Tepe model bir kart. Bu fiyata 9070 XT arayanlar direkt kapsın.
Artış tabii ki olur fakat gereksiz. Elinizdeki kart amiral gemisi segmenti zaten.RX 7900 XT'den buna geçsem faydası olur mu? Tabii ki teorik soruyorum. Bende 20 GB VRAM var. (Hem de CPU-Z'ye göre Samsung VRAM.). Bu modelde 16 GB VRAM var.
RX 7900 XT'den buna geçsem faydası olur mu? Tabii ki teorik soruyorum. Bende 20 GB VRAM var. (Hem de CPU-Z'ye göre Samsung VRAM.). Bu modelde 16 GB VRAM var.
Biliyorum ama yüksek çözünürlüklerde, yüksek ayarlarda, geleceğe yatırım olarak düşündüm.VRAM'in aşırı önemi yok. Zaten o kartın kas gücü 20 GB VRAM kullanmaya yetmez. 16 GB çok çok yeterli.
Çok iyi model vade farksız 6 taksit imkanı da güzel ama 35k 9070XT alınır mı? Bilemem.
Artış tabii ki olur fakat gereksiz. Elinizdeki kart amiral gemisi segmenti zaten.