Gigabyte RX 9070 XT Gaming ekran kartının sıcaklık değerleri normal mi?

Aldığınız fiyattan ucuza gitmez ancak uğraştırır tabii. Kartta absürtlük yok bu modelin bahtsızlığı. 1 gün isteyip araştırma yapın olmazsa da karar sizin hocam.

Aldığınız fiyattan ucuza gitmez ancak uğraştırır tabii. Kartta absürtlük yok bu modelin bahtsızlığı. 1 gün isteyip araştırma yapın olmazsa da karar sizin hocam.

Hocam muhtemelen satan kişi de bu sebeplerden dolayı uyguna veriyor. Ben biraz takıntılıyim sıcaklık konusunda geri versem daha iyi olacak

@Mr. Falcon eyvallah tame Impala reis. Teşekkürler cevaplar için vakit ayırdığınız için.

Son düzenleme:

Ne demek elimden geldiğince hocam. İçinizde sıkıntı olarak kalacağına almamanız daha iyi olur öyleyse.

Bende PowerColor Red Devil var bende de VRAM'ler 90'ı görüyor, sıcak ama bu kart için anormal bir seviye değil. Bellekleri sıcak çalışıyor.

Bende PowerColor Red Devil var bende de VRAM'ler 90'ı görüyor, sıcak ama bu kart için anormal bir seviye değil. Bellekleri sıcak çalışıyor.
Evet hocam anladım kart için normal ama benim için anormal geliyor biraz sıcaklıklarin üstüne düşüyorum 2 3 lira fazla veririm daha serin kart alayım kafasindayim ev genelde yazları sıcak oluyor güneş aldığı için.

Vram'ler görece iyi.

Benim Hotspot'um daha iyi ama VRAM'lerim cayır cayır yanıyor. Yeni üretimlerde bu termal hamur sorununun çözüldüğü söyleniyor. Üretim tarihine bakmak gerek ama deltaT değeri 34 derece. Çok fazla. Almazdım muhtemelen.

Benim kullandığım Red Devil, PowerColor'un tepe modeli bildiğim kadarıyla. Ona rağmen 90 derece görüyor. Yanlış anımsamıyorsam AsRock Taichi 9070 XT'lerde en iyi soğutmaya sahip model, ancak onda bile 106 derece VRAM sıcaklığı gören olmuş. Yani hangi model alırsanız alın VRAM'ler sıcak çalışacak gibi görünüyor. Hotspot konusuna bir şey diyemem ama VRAM'ler için durum bu gibi.

Biraz yanlış bilinen bir bilgi. Taichi güç limiti en yüksek kart. Soğutması en iyi olan kart mercury OC. Güç limiti Taichi'ye göre biraz daha düşük ama çok daha serin çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…