Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dedpew

Çalışkan
Merhaba, Valorant oyunu için Secure Boot açmam gerekiyormuş ama Techolay'ın videosunda Gigabyte'da sorun olduğundan söz edilmiş. Açmam bir sorun oluşturur mu? Açacağım bilgisayarın özellikleri H610M k DDR4 RTX3060 Ti Intel 12400F.

Merhaba, Valorant oyunu için Secure Boot açmam gerekiyormuş ama Techolay'ın videosunda Gigabyte'da sorun olduğundan söz edilmiş. Açmam bir sorun oluşturur mu? Açacağım bilgisayarın özellikleri H610M k DDR4 RTX3060 Ti Intel 12400F.

Sizin anakartınızda secure boot sorunu yok diye biliyorum. B650M S2H modelinde var başka bilmiyorum ama sizinkinde yok.

Ben geçen açtım bir sorun olmadı sizde de sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle aynı anakartı kullanıyoruz.