zabazaba

Çalışkan
Amazon'dan Gigabyte 5070 Ti Eagle aldım stokta yokmuş 2 aya kadar gelebilir diyorlar. Eagle değil de Windforce modelini alırsam stokta var mış iki model arasında performansta hissedilir bir fark var mıdır?

Hocam kafamda belirlediğim 2-3 marka dışına çıkmak istemiyorum.

Bütçe 48 sabit.

Bekleme şansım yok acil alıyorum zaten. 2 hafta bekledim, bütün sistem geldi kurulmayı bekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windforce rezil bir model. Eagle ondan daha iyi ancak Gigabyte ın "anırma" problemi onda da bi nebze var. 2k Rpm e çıkmaya meyilli.
Eğer marka almaya kalkışırsan kaliteden ödün verirsin. Tavsiye etmem.

Şuan piyasada ki en mantıklı seçenek şu. Fiyatının iyi olmasını geçtim performansı da baya iyi;

5070 Ti da fazla yükselirsen 5080 sularına girmeye başlıyorsun. 48k da baya ara bir nokta.

Windforce rezil bir model. Eagle ondan daha iyi ancak Gigabyte ın "anırma" problemi onda da bi nebze var. 2k Rpm e çıkmaya meyilli.
Eğer marka almaya kalkışırsan kaliteden ödün verirsin. Tavsiye etmem.

Şuan piyasada ki en mantıklı seçenek şu. Fiyatının iyi olmasını geçtim performansı da baya iyi;

5070 Ti da fazla yükselirsen 5080 sularına girmeye başlıyorsun. 48k da baya ara bir nokta.
hocam eagleyi aldım bozulmadığı ya da bi anda performansı çakılmadığı sürece sorun yok