- Makaleler
- 1
İlk açılıştan bahsediyorum, Boot sorunu yaşarsan çözüm bu ikisi. Gigabyte AM5'te kumardan ibaret. Bilmeyen adamı uğraştırır. Bilen adam 1 dakikada çözer.
Bu düşük stok bazen şüpheye düşürüyor, mesela ne oldu da 2 tanesini bu fiyata satıyorlar. Taze taze muhabbetini de yapmışken sizce yapıştırayım mı @X99 @Riaki @Ayhan Dönmez.
Önceki konuda konuştuktan sonra gözüme bu model de çarpmıştı sizce hangisi daha iyi olur? @X99 @Ayhan Dönmez
Bütçe varsa ROG STRIX al, indirim bekle düz fiyattan alma, şu an Aorus çok uygun B650'den yükseltme yapanlar için çok iyi. Gaming gecesinde X870e Aorus Elite ice vardı 14.900 TL civarı, normalde 16k fiyatı. Bütün senaryoyu RAM'ler değiştiriyor CL değeri 28-30 oldu mu sistem keyif verir.
Vallahi bende bunun siyahı var. 1 ay önce 14.999'a Amazon'dan almıştım 9 taksit peşin fiyata. Çok memnunum. 9950X 6000MHz CL30 RAM'ler ile birlikte kullanıyorum. (ayhan abi sağ olsun artık 6200'e CL28) BIOS ekranı güzel. RAM'leri OC yaparken dedikleri gibi bir 15 20 dk bekledim boot etmemişti 1 kerelik. CMOS sıfırlayarak düzelttim 1 dakikada. Belki de beta BIOS yüklediğimdendir. (F12a) ama ondan sonra bayağı bir ayar yaptık. Hiç öyle bir şey yapmadı. VRM kalitesi gayet iyi.
Vallahi bende bunun siyahı var. (zaten siyahmış) 1 ay önce 14.999'a Amazon'dan almıştım 9 taksit peşin fiyata. Çok memnunum. 9950X 6000MHz CL30 RAM'ler ile birlikte kullanıyorum. (ayhan abi sağ olsun artık 6200'e CL28) BIOS ekranı güzel. RAM'leri OC yaparken dedikleri gibi bir 15 20 dk bekledim boot etmemişti 1 kerelik. CMOS sıfırlayarak düzelttim 1 dakikada. Belki de beta BIOS yüklediğimdendir. (F12a) ama ondan sonra bayağı bir ayar yaptık. Hiç öyle bir şey yapmadı. VRM kalitesi gayet iyi.