Detaylar
Kim cevapladı?Bedava.
- Makaleler
- 1
Ah bir de 6-Layer olmasaydı.
Kendime lazım olsa bu fiyattan alırım direkt, benim için düz Aorus serisi de yeterli olur 14.900 TL'lik modeller, iki üç özelliği eksik olsun önemli değil, bu ürünün diğer rakiplere göre hem özelliği hem görseli çok hoşuma gitti, bu aralar çok gözükmüyorsun @LH44 sıkıntı yoktur inşallah.
@michaelscofield da yok bu aralar. Umarım bir sıkıntı yoktur.Kendime lazım olsa bu fiyattan alırım direkt, benim için düz Aorus serisi de yeterli olur 14.900 TL'lik modeller, iki üç özelliği eksik olsun önemli değil, bu ürünün diğer rakiplere göre hem özelliği hem görseli çok hoşuma gitti, bu aralar çok gözükmüyorsun @LH44 sıkıntı yoktur inşallah.
- Makaleler
- 1
Kendime lazım olsa bu fiyattan alırım direkt, benim için düz Aorus serisi de yeterli olur 14.900 TL'lik modeller, iki üç özelliği eksik olsun önemli değil, bu ürünün diğer rakiplere göre hem özelliği hem görseli çok hoşuma gitti, bu aralar çok gözükmüyorsun @LH44 sıkıntı yoktur inşallah.
RAM ile uğraşan adama çok yaramaz 6-Layer kartlar, 6-Layer ise 1 DPC olmak zorunda. 2 DPC ise ASUS gibi 8-Layer olacak. Yüksek frekansta 1:1 ve 1:2 modda sıkıntı yaşıyorsun, stabilitede hayli önemli. Apex 1 DPC 8-Layer, Tachyon 1 DPC 10-Layer örneğin. Bunlar boşa değil.
Master serisi ve diğer tachyon serisini takibe aldım indirime girer girmez haber vereceğim herkese.
Ona ayrı baktım, 22 tane soğutma VRAM var çıldırmışlar dedim, özellikle iki slot yapılmış RAM yuvası, veri yolunun çalışma şekli diğerlerine göre farklı, Gemini bile RAM overclock deneme rekoru yapacaksan doğru yerdesin diyor
Son düzenleme:
Bu aralar çok gözükmüyorsun @LH44 sıkıntı yoktur inşallah.
Bir sorun yok, teşekkürler temennileriniz için. Sadece iş yoğunluğu diyelim.
Eh, buna ek artık forumdaki çoğu kişi hangi parçanın önerileceğini, artılarını - eksilerini biliyor.
@michaelscofield da yok bu aralar. Umarım bir sıkıntı yoktur.
Ondan yana da bir sorun olduğunu zannetmiyorum ya. Eli falan da iyileşiyordu hem.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-