Makaleler
16
Yer
LTAF
Daha önce de denk gelmiştim ama bugün bir anakart konusunda denk geldiğimde tekrar hatırladım. GIGABYTE'ın Türkiye sitesinde uzun zamandır giriş yaparken bağlantı güvenli değil hatası alıyorum, bu adamların neden SSL sertifikası geçersiz ve neden güncellemiyorlar? Ya da benim sistemim bazlı bir sorun mu bilmiyorum ama onlar güncellemiyorsa komik bir durum.

1715103897439.webp

Daha önce de denk gelmiştim ama bugün bir anakart konusunda denk geldiğimde tekrar hatırladım. GIGABYTE'ın Türkiye sitesinde uzun zamandır giriş yaparken bağlantı güvenli değil hatası alıyorum, bu adamların neden SSL sertifikası geçersiz ve neden güncellemiyorlar? Ya da benim sistemim bazlı bir sorun mu bilmiyorum ama onlar güncellemiyorsa komik bir durum.

Eki Görüntüle 44178
Patladım.
red white and blue wow GIF by Bomb Pop

Gigabyte ile ilgili her ortamda belirtirim TR sitesini kullanmayın diye, BIOS indirirken dahi. Sebeplerinden biriside bu, belki sertifikanın geçersiz olması siteyi zararlı yapmaz ama kötü imaj veriyor. BIOS vs. indirecekken global siteye göre de geriden geliyor hep, birkaç gün geç görüyorsunuz en son BIOS'u.

Valla hocam, benimde bugün dikkatimi çekti, dedim acaba kaspersky ayarlarındamı sorun var diye düşünüyordum meğersem sitede sorun var mış :) halbuki kaç para bir ssl sertifikası.