Daha önce de denk gelmiştim ama bugün bir anakart konusunda denk geldiğimde tekrar hatırladım. GIGABYTE'ın Türkiye sitesinde uzun zamandır giriş yaparken bağlantı güvenli değil hatası alıyorum, bu adamların neden SSL sertifikası geçersiz ve neden güncellemiyorlar? Ya da benim sistemim bazlı bir sorun mu bilmiyorum ama onlar güncellemiyorsa komik bir durum.
Detaylar
Kim cevapladı?Uzun zamandır böyle maalesef.
Hocam peki neden yani? Bu sorumsuzluğun sebebi ne? SSL sertifikası güncellemek bu kadar zor bir şey değildir diye düşünüyorum bu çaplı bir firma için.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Patladım.Daha önce de denk gelmiştim ama bugün bir anakart konusunda denk geldiğimde tekrar hatırladım. GIGABYTE'ın Türkiye sitesinde uzun zamandır giriş yaparken bağlantı güvenli değil hatası alıyorum, bu adamların neden SSL sertifikası geçersiz ve neden güncellemiyorlar? Ya da benim sistemim bazlı bir sorun mu bilmiyorum ama onlar güncellemiyorsa komik bir durum.
Eki Görüntüle 44178
Hatta uygun bir fiyata otomatik SSL yenileyebilen bir yazılım var diye biliyorum.Hocam peki neden yani? Bu sorumsuzluğun sebebi ne? SSL sertifikası güncellemek bu kadar zor bir şey değildir diye düşünüyorum bu çaplı bir firma için.
- Makaleler
- 9
Dünyanın en kolay şeyi. Aşırı ucuz birde. Otomatik yenileme bile almamışlar.Hocam peki neden yani? Bu sorumsuzluğun sebebi ne? SSL sertifikası güncellemek bu kadar zor bir şey değildir diye düşünüyorum bu çaplı bir firma için.
Gigabyte ile ilgili her ortamda belirtirim TR sitesini kullanmayın diye, BIOS indirirken dahi. Sebeplerinden biriside bu, belki sertifikanın geçersiz olması siteyi zararlı yapmaz ama kötü imaj veriyor. BIOS vs. indirecekken global siteye göre de geriden geliyor hep, birkaç gün geç görüyorsunuz en son BIOS'u.