H2onya

Uzman
Merhaba arkadaşlar. TurkNet gigabfiber kullanmaktayım, 1000/1000. 2 hafta once AirTies modem ile degısım yaptılar, Speedtest'te indirme ve yukleme hızları 700-800'e kadar çıkıyor ama stabil yukselmıyor, hep kasa kasa artıyor ve pıngım 120-150 arasında geziyor. Son 2 gundur ıse oyunlarda pıngım delı gıbı arttı. 2 gun once CS2 ve R6 oyununda 30 pıng alırken bugün 150-300 arasında alıyorum. Sorunun modemde oldugunu dusunmekteyım. Bana modem onerebılır mısınız? Modem mumkunse her yerde cekmesını istıyorum.
Bütçe: 5.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar TurkNet gigabfiber kullanmaktayım, 1000/1000. 2 hafta once AirTies modem ile degısım yaptılar, Speedtest'te indirme ve yukleme hızları 700-800'e kadar çıkıyor ama stabil yukselmıyor, hep kasa kasa artıyor ve pıngım 120-150 arasında geziyor. Son 2 gundur ıse oyunlarda pıngım delı gıbı arttı. 2 gun once CS ve R6 oyununda 30 pıng alırken bugün 150-300 arasında alıyorum. Sorunun modemde oldugunu dusunmekteyım. Bana modem onerebılır mısınız? Modem mumkunse her yerde cekmesını istıyorum.
Bütçe: 5000TL.

Evin kaç m², cihazı evin ortasına mı yoksa evin uç kısmına mı koyacaksın, ağda sadece sen Ethernet ile bağlıyken bufferbloat testi yapıp sonucu buraya atar mısın diğer cihazları testi yaparken ağa bağlama.

Evin kaç m², cihazı evin ortasına mı yoksa evin uç kısmına mı koyacaksın, ağda sadece sen Ethernet ile bağlıyken bufferbloat testi yapıp sonucu buraya atar mısın diğer cihazları testi yaparken ağa bağlama.
Modem odamda duracak.Odamın arkası salon.Salona gidince kopma yaşıyorum genellikle.

Modem odamda duracak.Odamın arkası salon.Salona gidince kopma yaşıyorum genellikle.
Testi 1 saate atarım.

Testi 1 saate atarım.
Genellikle odam ve kardesımın odası harıc hiçbiryerde duzgun cekmiyor sürekli kopuyor.2 hafta önce airties modem taktılar eski modemlere göre daha kötü çalışıyor.

Sonuc boyle hocam @NYTMARE

Dosya Ekleri

• sped.webp
    sped.webp
    155,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Testi 1 saate atarım.

Genellikle odam ve kardesımın odası harıc hiçbiryerde duzgun cekmiyor sürekli kopuyor.2 hafta önce airties modem taktılar eski modemlere göre daha kötü çalışıyor.

Sonuc boyle hocam @NYTMARE
Mesh sistem almanı öneririm.