25457
Uzman
TurkNet kullanıyorum. Discord gibi yasaklı uygulamalara girmek için DNS’i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştiriyordum ve girebiliyordum; fakat dün GigaFiber’e geçtiğimden beri olmuyor. Neden olabilir?
Router ile alakalı olabilir mi peki?GigaFiber de DPI kullanılıyor olabilir. DNS bazlı engelleme ile 1.1.1.1 ile aşabilirsiniz DPI varsa bu engeli DNS değiştirerek aşamazsınız. TT ve sol de olduğu gibi.
Modemi değiştirince bende aynı sorunu yaşamaya başladım. Turknet'in verdiği modemde DNS işe yarıyordu, artık yaramıyor.
İşe yaradı teşekkürler, IPv6 ve IPv4 açık hangisini kullanır sistem? Ayrıca güvenlik açığı oluşur mu?Bazen modem arayüzünden değiştirmek gerekebiliyor. Ben bu konudaki ayarlar gibi yaptığımda açılıyor. Ama IPv6 kapalı bende. IPv4 kullanıyorum.
4 gündür TurkNet kullanıyorum. Telefondan DNS ayarı ile uygulamadan girebiliyorum. Fakat bilgisayar üzerinden DNS ayarını (1.1.1.1-1.0.0.1) otomatik şablon olarak yapına startingde kalıyor.
Bunun sebebi ne olabilir?
- m1e24
- ayarı discord dns dns ayarı
- Forum: Sosyal Medya ve Mesajlaşma
İşe yaradı teşekkürler, IPv6 ve IPv4 açık hangisini kullanır sistem? Ayrıca güvenlik açığı oluşur mu?
İşe yaradı teşekkürler, IPv6 ve IPv4 açık hangisini kullanır sistem? Ayrıca güvenlik açığı oluşur mu?