Gigaspeed nasıldır?

yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Telekom fiber altyapım var ve altyapımda Comnet'ten sonra en iyi hız ve fiyatları veren firma gigaspeed, hatta Telekom'dan sonra tek 1000MBPS verebilen firma. Comnet'in laubali müşteri temsilcisi yüzünden geçmemiştim iyi ki geçmemişim malum patladılar.
Gigaspeed'i başka bir forumda kullanan birinden duydum memnun olduğunu söyledi fakat yine de birden fazla kişiden fikir almak istedim. Sizce geçilir mi arkadaşlar?

Comnet'den kaçanların birazı da bu firmaya kaçıyorlar. Sitelerini ve hesaplarını biraz gezdim. Pek güven vermediler açıkçası. Comnet olayından sonra biraz daha temkinli yaklaşılmasını tavsiye ederim.

Bizim millet vallahi akıllanmamak için yemin etmiş. Firma adını ilk defa duyuyorum. Önermiyorum. Siteleri bile bir garip zaten.

Bizim millet vallahi akıllanmamak için yemin etmiş. Firma adını ilk defa duyuyorum. Önermiyorum. Siteleri bile bir garip zaten.
Yani Comnet patladı. 3-5 az vereceğim diyen bir sürü insan mağdur oldu ve hala da en ucuzunu bulmak için ayrı çaba sarf ediyorlar. Yapabilecek bir şey yok. Akıllanmayacaklar asla.

Yani Comnet patladı. 3-5 az vereceğim diyen bir sürü insan mağdur oldu ve hala da en ucuzunu bulmak için ayrı çaba sarf ediyorlar. Yapabilecek bir şey yok. Akıllanmayacaklar asla.

Bunların hepsi tam olarak sizin dediğiniz yüzünden oluyor. Ucuz olsun ama kaliteli olsun diye aldıkları her türlü hizmet ve üründe patlıyorlar. Comnet olayı da aynı. Malum forum o kadar videosunu yaptı parasını aldı. Sorun olduğunda malum " tarafsız " arkadaş neden bu konu da sert bir eleştiri yapamadı? Köprüyü geçene kadar bunların sözleri. Gigaspeed için belki aynı olmayabilir. Fakat duruma en kötü senaryo ile bakacak olursak alamayacağım internete para ödemek yerine 100-200 fazla vermeyi tercih ederim.

Evet arkadaşlar konu gayet açık fikir soruyorum, akıl istemiyorum, sizin aklınıza veya eleştirinize ihtiyaç duymuyorum.
Bu her zaman böyleydi fiyat performans olanı almak mantıklı geliyor insana, pahalı diye iyi olacak diye bir kaide yok. Ne yani gidip bilindik diye Telekoma aylık 1000TL mi ödeyelim? Üstelik taahütle.
Fikriniz varsa belirtirsiniz geçersiniz, konuda boş yapmayıp "akıllanmayacaklar" tarzında saçma ve saygıdan yoksun tepkilerinizi kendinize saklamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…