Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu jiletin yedeği 700 liraya satılıyor açıkçası bir tıraş bıçağına bu kadar verince iyi olmasını da beklerim. Düz Mach 3 kullanıyorum 3-4 tıraştan sonra körelip gidiyor konuda bahsi geçen bıçağı kullanan var mı? Kaliteli midir?

Çözüm
Start modellerinin ömrü çok daha az oluyor. Benim sakalım çok yumuşak benim konuşmam doğru olmaz (1 yıldır aynı Fusion bıçağı kullanıyorum) ama babam normalde Fusion Proglide kullanıyordu ve denemek için Fusion Start aldı. Normal Fusion ve Fusiın Proglide'lardan açık ara daha az gidiyor.

Ayrıca Mach3 saplarıyla uyumlu değil Fusion bıçaklar. Fusion, Fusion Proglide veya Proshield bir sap alırsanız tüm Fusion modellerini kullanabilirsiniz. Saplarla beraber uygun fiyata satılan setler var ama çok uygun fiyatlı 4'lü sap + bıçak setlerdeki bıçakların ömründen şüphe duyuyorum, normalden kısa gibi. Ha ama sonuç olarak Fusion serisi buçaklar sert sakalda her gün veya 2 günde bir tıraş olan birine 1 ay civarı gidiyor.

Attığınız linkteki gerçekten uygun görünüyor. Saplar çok pahalı olmuyor genelde. Tavsiyem düz Fusion sap değil de Fusion Proglide ve Proshield sap alın. Start ve skinuard dışındaki tüm Fusionlar iyi gidiyor zaten.
Bu jelatin yedeği 700 liraya satılıyor açıkçası bir tıraş bıçağına bu kadar verince iyi olmasını da beklerim. Düz mach 3 kullanıyorum 3-4 tıraştan sonra körelip gidiyor konuda bahsi geçen bıçağı kullanan var mı? Kaliteli midir?

Denemedim fakat 700 lirayi bicaga verecek kadar kafayi yemem diye dusunuyorum.
Bic'in de 5 bicakli bir modeli var belki denenebilir. 3 bicaklisi 4 tras sonrasi kotulesiyor ama fiyati cok ucuz. 5liyi denemesem de bence denenebilir diye dusunuyorum.

Denemedim fakat 700 lirayi bicaga verecek kadar kafayi yemem diye dusunuyorum.
Bic'in de 5 bicakli bir modeli var belki denenebilir. 3 bicaklisi 4 tras sonrasi kotulesiyor ama fiyati cok ucuz. 5liyi denemesem de bence denenebilir diye dusunuyorum.

Tanesi 700 lira değil 8 tane var içinde. Hala çok gerçi ne varsa sanki kar marjları çok uçuk sanırım.

Bıçakların tanesi 4-6 ay arası gidiyor kullanımına göre. Evet, alınır. Cildinize biraz para harcasanız iyi edersiniz. 5 bıçaklının konforu başka bir şeyde yok.
Tanesi ayda 1 gitse yine iyi benim için. Dediğiniz gibiyse hemen alayım o zaman. Ayda 8 sefer tıraş oluyorum 3 bıçaklılar bayağı dandik, sürekli cildimin üzerinden geçmek zorunda kalıyorum reklamdaki tek geçişler falan komple palavra.

Tanesi ayda 1 gitse yine iyi benim için. Ayda 8 sefer tıraş oluyorum 3 bıçaklılar bayağı dandik, sürekli cildimin üzerinden geçmek zorunda kalıyorum reklamdaki tek geçişler falan komple palavra.
Ayda 1’den fazla gider 5 bıçaklı olanlar her türlü. Haftada 2 tıraş oluyorum ben de 3 aydan fazla gidiyor bir tane başlık.

Jeli sakal aralarına iyi yedirirsen tek geçiş yapabilirsin. Düşün ki 700 liralık bir paket alıp 2 sene başka para vermeyeceksin. Nereden baksan iyi yatırım.

Ayda 1’den fazla gider 5 bıçaklı olanlar her türlü. Haftada 2 tıraş oluyorum ben de 3 aydan fazla gidiyor bir tane başlık.

Jeli sakal aralarına iyi yedirirsen tek geçiş yapabilirsin. Düşün ki 700 liralık bir paket alıp 2 sene başka para vermeyeceksin. Nereden baksan iyi yatırım.
Konu başlığındaki bıçağı mı kullanıyorsun?