onurlusorular
Uzman
Bu konu kalsın, bilmeyen insanlar bakar ögrenir begenmeyenlere saygım var.
Son düzenleyen: Moderatör:
La asıl kalmasın yaşlı başlı adam bilmeden yapsa tüm verileri gidecek trollüğe devam ediyorsun hala ya.Bu konu kalsın, bilmeyen insanlar bakar ögrenir begenmeyenlere saygım var.
Aynen saygın var aynen.Bu konu kalsın, bilmeyen insanlar bakar ögrenir begenmeyenlere saygım var.
Bu ne o zaman?Birileri beni çekememiş galiba
Ben foruma katkıda bulunuyorum senin gibi boş boş işlerle uğraşmıyorum.
Eki Görüntüle 45739
Eki Görüntüle 45740
Neyin yaygarası bu arkadaş. Aşırı boş bir muhabbet dönüyor, bırakın, birazdan moderatör beyefendiler gereken işlemleri yapar.
Uza, sinek falan daha sayayım mı? Trollün tekisin bu forumdan gitmen gerek.ağalar neyin tepkisi bu kimseye küfür etmedim, bos bir yazıda değil ben oraya düzelt uygun katagori bul diye ibarede koydum neden linclediniz anlamadım
Hem trollük yapıyorsun hem de toxiclik olsun diye full dislike atıyorsun. Daha ne olsun senin gibi herifi ciddiye mi alalım ha?ağalar neyin tepkisi bu kimseye küfür etmedim, bos bir yazıda değil ben oraya düzelt uygun katagori bul diye ibarede koydum neden linclediniz anlamadım
Bırakın o zaman beyler, belli ki siz uzattıkça adam da zevke geliyor daha da trollüyor. Garip bir orgazm türü.Hocam moderatör beyefendileri 20 dakikadır bekliyoruz ama gelen giden yok. Onlar gelene kadar biz de arkadaş daha troll yapmasın diye uğraşıyoruz.