Gırgır Şamata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyin yaygarası bu arkadaş. Aşırı boş bir muhabbet dönüyor, bırakın, birazdan moderatör beyefendiler gereken işlemleri yapar.

Hocam moderatör beyefendileri 20 dakikadır bekliyoruz ama gelen giden yok. Onlar gelene kadar biz de arkadaş daha troll yapmasın diye uğraşıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ağalar neyin tepkisi bu kimseye küfür etmedim, bos bir yazıda değil ben oraya düzelt uygun katagori bul diye ibarede koydum neden linclediniz anlamadım
Uza, sinek falan daha sayayım mı? Trollün tekisin bu forumdan gitmen gerek.

ağalar neyin tepkisi bu kimseye küfür etmedim, bos bir yazıda değil ben oraya düzelt uygun katagori bul diye ibarede koydum neden linclediniz anlamadım
Hem trollük yapıyorsun hem de toxiclik olsun diye full dislike atıyorsun. Daha ne olsun senin gibi herifi ciddiye mi alalım ha?

Hocam moderatör beyefendileri 20 dakikadır bekliyoruz ama gelen giden yok. Onlar gelene kadar biz de arkadaş daha troll yapmasın diye uğraşıyoruz.
Bırakın o zaman beyler, belli ki siz uzattıkça adam da zevke geliyor daha da trollüyor. Garip bir orgazm türü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…