Aslında sinir kontrolü için iyi bir test bence, çünkü yetiştirilme biçiminize kadar çocukluğunuza kadar inebilen bir durum. Ben ister aşırı sağcı nazi zafer partili birinin Kürt'ler hakkındaki görüşünü göreyim ister en kürtçü bölücü birinin Türkiye'yi parçalamak istediği twittlerini göreyim... No reaction, sonuçta ben Free Speech'e inanan bir insanım fikirler ve düşünceler eyleme geçmedikten sonra benim için bir suç oluşturmuyor iki taraf içinde. Bir arkadaşımda vardı uçakları çok seviyordu yok Kaan F22'den daha iyi diye kafamın etini yerdi ben neden olmayacağını %100 kanıtlarla açıklamama rağmen kendine yediremeyip sinirlenmeye başlıyordu, çünkü zengin ve korumacı bir ailede büyümüştü sürekli bir şeyi anne ve babasına sorardı. Sizde de bu durum olabilir, belki çok fazla aile tarafından şımartıldınız veya başka sebepler.

Ama ben engellemek yerine onlara sövmek ve sinir etmek ayrıca tehdit etmek istiyorum.

Ben engellemeyip kafalarını ağrıtmak istiyorum ama.

Dediğim gibi yüksek ihtimal çok koruyucu ve muhafazakar bir ailede ya da çok güzel bir özel okul veya fen lisesinde okudunuz. Çocukluğunuzdan belli sürekli anneniz babanız: Aman oğlumun başına bir şey gelmesin aman ne isterse olsun... Gibi olabilir, yanlışsam söyleyin.

Son düzenleme:
Şu şekil yapıyorsun, kafan rahat oluyor. Sadece yorum yapan değil o yorumu beğenenler de dahil. Bu aralar eskisi kadar engellemiyorum milleti ama bir aralar paronayak seviyesindeydi bu hareket.

Screenshot_20260214_101615_Instagram.webp