Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gelişmiş sistem ayarlarından "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini ayarlayıp dener misiniz?
- Makaleler
- 7
Chrome ayarlarından donanım ivmesini açık veya kapalı ayarlayıp dener misiniz?
- Makaleler
- 9
Donanım hızlandırmayı kapatıp/açıp deneyin.
Instagram'ı Microsoft Store kulanarak indirdim. Ve Instagram'ı açarken Edge üzerinden açıyor. Programmış gibi. Edge üzerinden nasıl hallederim?
- Makaleler
- 7
Instagram'ı Microsoft Store kulanarak indirdim. Ve Instagram'ı açarken Edge üzerinden açıyor. Programmış gibi. Edge üzerinden nasıl hallederim?
Zaten böyle. Ama olmuyor.
- Makaleler
- 7
Gelişmiş sistem ayarlarından "bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin" seçeneğini ayarlayıp dener misiniz?
Eki Görüntüle 82219
Denedikten birkaç dakika sonra düzeldi. Teşekkürler.
- Makaleler
- 7
Denedikten birkaç dakika sonra düzeldi. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Keyifli vakitler. Animasyonlar kapalı olduğu için JavaScript yüklenme sorunu oluyor sanırsam Instagram'da.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Sorunun asıl çözümü hangi maddeyi işaretlemek ? Ben de aynı sorunu yaşıyorum ama tiklerin hepsi kapalı.Ben teşekkür ederim. Keyifli vakitler. Animasyonlar kapalı olduğu için JavaScript yüklenme sorunu oluyor sanırsam Instagram'da.