Bütçe
1000 - 1500
Merhabalar, aldığım günden beri neredeyse her gün kullandım. Öncelikle müzik performansının oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Asıl alma amacım oyun içindi ve bu konuda da beni hayal kırıklığına uğratmadı. Oyunlar için en büyük kaygım yer yön belirlemede sıkıntı yaşayıp yaşamayacağım konusudaydı fakat bu konuda da bir sıkıntı yaşamadım.
İyi bir kulak üstü HyperX oyuncu kulaklığı kadar başarılı olmasa da, profesyonel seviyede bir oyuncu değilseniz sorun yaratacağını sanmıyorum. Apex, Valorant gibi oyunları keyfile oynadım. Konfor açısından oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim. Uzun saatlerde dahi beni rahatsız etmiyor. Kutu içeriğinden çıkan kulak pedlerinden mutlaka size uygun olanı seçip kullanmanızı öneririm. Başta çok önemsememiştim kulağımda duruyor sıkıntı yok diye düşünmüştüm fakat kulağıma tam uygun kulak pedini kullanmaya başladıktan sonra önemli bir ölçüde dış gürültü azalması ve konfor artışı sağladım. Kulaklıkla herhangi bir teknik aksaklık veya uyumsuzluk yaşamadım. Kesinlikle önereceğim bir kulaklık olur. Benim gibi ilk defa IEM kullanacaksanız çok memnun kalacağınıza eminim.