jackarmis 29

Başarılı
Eski PC'mde DC yüklüydü ama açılmıyordu, Chrome'dan eski DC mesajlarını açınca otomatik DC'ye girdiği için ekstra bir şey yapmıyordum.

Şimdi yeni PC alınca DC yüklü bile değil, siteye bile girilmiyor; o yüzden DC'yi bile açamıyorum o taktik ile.

Siz DC'yi indirmek/girmek için hangi taktiği kullanıyorsunuz? VPN falan yavaşlatıyor olsa gerek PC'yi.

Şu anda bu sistemi kullanıyorum:

Şu anda bu sistemi kullanıyorum:

Alttakini indireceğim ve otomatik indirip/yükleyebilecek miyim, başka bir şeye gerek var mı?

Şahsen VPN kullanıyorum ancak ayrık tünelleme özelliği ile kullanıyorum. VPN'i sadece Discord ve istediğim uygulamalara veriyorum, bu sayede DPI'ın yarattığı bankacılık uygulamalarına veya E-devlet gibi platformlara engel olan kısmını atlatmış oluyorum, hem de istediğim gibi kullanabiliyorum.

Şahsen VPN kullanıyorum ancak ayrık tünelleme özelliği ile kullanıyorum. VPN'i sadece Discord ve istediğim uygulamalara veriyorum, bu sayede DPI'ın yarattığı bankacılık uygulamalarına veya E-devlet gibi platformlara engel olan kısmını atlatmış oluyorum, hem de istediğim gibi kullanabiliyorum.
Oyun oynarken VPN etkilemez mi?

1788601807064.webp

Modem arayüzünden böyle bir ayar yaptım sistemin adını tam bilmiyorum ama telefondan PlayStation'dan bilgisyardan her yerden sorunsuz kullanıyorum Discord'u.