Başka numarayla da olmuyor ki. Değişince zaten çözülmez. Niye böyle bunu anlamadım. Sizde de böyle mi bu? Bir ara bende bile vermişti. App Store'da stock uygulama kuruyoz başka nereden yükleyeceğim arkadaş ben o telefona modlu WhatsApp'ı?
Başka numarayla da olmuyor ki. Değişince zaten çözülmez. Niye böyle bunu anlamadım. Sizde de böyle mi bu? Bir ara bende bile vermişti. App Store'da stock uygulama kuruyoz başka nereden yükleyeceğim arkadaş ben o telefona modlu WhatsApp'ı?
Hayır maalesef. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. WhatsApp'dan kaynaklanan bir sorun olabilir, sitesine girip destek sistemine yazsanıza şimdi aklıma geldi.
VPN ile de denedim olmadı. İşin delirten tarafı diğer uygulamalarda da benzer sorun var. Mesela Instagram'a giriş yapacağım fakat bilinmeyen hata diyor. Snapchat veya Twitter da falan sadece Samsung da açıldı. Diğerleri hala yok.
VPN ile de denedim olmadı. İşin delirten tarafı diğer uygulamalarda da benzer sorun var. Mesela Instagram'a giriş yapacağım fakat bilinmeyen hata diyor. Snapchat veya Twitter da falan sadece Samsung da açıldı. Diğerleri hala yok.
Hocam oranın desteği görmen lazım. Lisenizdeki rehber hocası var ya hani. O bile bundan daha fazla işe yarıyor dedirtecek derece de desteği var.
Daha önce hiç Play Store harici bir WhatsApp kullanmış mı? Ondan dolayı IP ban atmıştır belki. Instagram da metaya ait yani büyük ihtimalle aynı sorundan dolayı meta uygulamalarını kullanamıyorsunuz.