Gizliliğe en çok önem veren mail servisi hangisi?

Tek işletim sistemleri dinlese iyi Intel işlemcilerde Minix adı verilen bir işletim sistemi var mış. Bu da en üst yetkide çalışıyor ve kullanıcıları dinleyebiliyor.

Gmail kullanınca nasıl verilerimiz, bilgilerimiz çalınabilir? Bilmediğimden soruyorum. Hotmail kullananlar da var.

Tutanato ve Proton mail vardır.

Ama sana şöyle diyim, ne kadar çok gizliliğe önem verirsen, o kadar çok belli olursun yani.
Onların haricinde var mı? Ücretsiz olanlarını kuracağım ancak bi' tane daha vardı diye hatırlıyorum. Bunların ücretsiz versiyonu. Hatta open-source'du galiba.

Gmail kullanınca nasıl verilerimiz, bilgilerimiz çalınabilir? Bilmediğimden soruyorum. Hotmail kullananlar da var.
Google verilerini izliyor ve herhangi bir hacker giriş yapmayı kolayca becerebiliyor. Bu sebeple güvenlik şart.

Onların haricinde var mı? Ücretsiz olanlarını kuracağım ancak bi' tane daha vardı diye hatırlıyorum. Bunların ücretsiz versiyonu. Hatta open-source'du galiba.
Protonmail kullan. Uçtan uca şifreliyor. Eğer çok çok üst düzey bir şey olur ancak paylaşıyor. Onun dışında çok güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…