Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Semaru

Çalışkan
Merhaba, GL-AXT1800 cihazıma Zapret kurmak istiyorum ama başaramadım. Türkiye'den Discord'a erişmek istiyorum. Nasıl kurulur, yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba, GL-AXT1800 cihazıma Zapret kurmak istiyorum ama başaramadım. Türkiye'den Discord'a erişmek istiyorum. Nasıl kurulur, yardımcı olabilir misiniz?

OpenWrt yüklü mü? Pardon OpenWrt ile geliyormuş bu rehbere göz at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, OpenWrt tabanlı GL-iNet firmware kullanıyorum, LuCI mevcut.
Öne çıkar

Hocam selamlar tekrar. Slate AX (GL-AXT1800) üzerine Zapret ve DoH kurulumunu senin dediğin gibi yaptım. PC'de Discord canavar gibi çalışıyor, hiçbir sorun yok.

Ancak PS5 tarafında ne yaptıysam Discord'a bağlanamadım. Uygulamayı açtığımda direkt 'Hata oluştu' diyor, sunuculara hiç ulaşamıyor. PS5'in DNS ayarını router IP'si (192.168.8.1) yaptım ama sonuç değişmedi.

Sence PS5'in bu engelini aşmak için NFQWS_OPT kısmına PC'dekinden farklı olarak hangi parametreleri eklemeliyim? Konsollardaki bu UDP veya paket parçalama sorununu nasıl çözeriz?

hocam selam tekrar. Slate AX (GL-AXT1800) üzerine Zapret ve DoH kurulumunu senin dediğin gibi yaptım. PC'de Discord canavar gibi çalışıyor, hiçbir sorun yok.

Ancak PS5 tarafında ne yaptıysam Discord'a bağlanamadım. Uygulamayı açtığımda direkt 'Hata oluştu' diyor, sunuculara hiç ulaşamıyor. PS5'in DNS ayarını router IP'si (192.168.8.1) yaptım ama sonuç değişmedi.

Sence PS5'in bu engelini aşmak için NFQWS_OPT kısmına PC'dekinden farklı olarak hangi parametreleri eklemeliyim? Konsollardaki bu UDP veya paket parçalama sorununu nasıl çözeriz?

Tamamdır, hallettim. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör: