Yer
İstanbul
10 Ağustos 2025'den beri kullanıyorum, yüzeyi cam parçacıklı bir malzemeden üretilmiş. Bayağı kaygan pürüzsüz olduğunu belirtmek istiyorum. FPS oyuncuları için birebir ürün. Aldığınızda dediğimi anlayacaksınız zaten. 415 liraya almıştım ve günümüz mousepad'lerin 1-2K fiyatta olduğunu düşünürsek, 375'e satmak resmen hakaret etmek gibi. Bedavaya veriyorlar.

Tek eksisi tabanı kaymakta bunun için ben çift taraflı bant uyguladım, masaya yapışmamasını isteyenler çift taraflı bant uygulayıp sökebilirler. Çift taraflı bant kalıntılarıda tutuyor. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Ayrıca flaş ile fotoğraf çekmeyi unutmayın. :D

mp1.webp
mp2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
10 Ağustos 2025'ten beri kullanıyorum, yüzeyi cam parçacıklı bir malzemeden üretilmiş. Bayağı kaygan pürüzsüz olduğunu belirtmek istiyorum. FPS oyuncuları için birebir ürün. Aldığınızda dediğimi anlayacaksınız zaten. 415 liraya almıştım ve günümüz mouse Pad'lerin 1-2K fiyatta olduğunu düşünürsek, 375'e satmak resmen hakaret etmek gibi. Bedavaya veriyorlar.

Tek eksisi tabanı kaymakta bunun için ben çift taraflı bant uyguladım, masaya yapışmamasını isteyenler çift taraflı bant uygulayıp sökebilirler. Çift taraflı bant kalıntıları da tutuyor. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Ayrıca flash ile fotoğraf çekmeyi unutmayın. :D

Eki Görüntüle 232954Eki Görüntüle 232955

Hocam tamam şimdi resimdeki mouse pad'in linkini atar mısınız?
:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kullanıyorum güzel hissi ve mouse güzel kayıyor ancak pad düzgün durmuyor, hiç masaya tutunmuyor neredeyse. Ancak fiyatı bayağıdır bu civarlarda. Ben diğer sitelerden kuponla birleştirip daha uyguna alabildim.