sivofeng

Uzman
Alan sıkıntım olduğu ve eski mousepadim iyice yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Boyut olarak SteelSeries QCK large gibi, tip olarak ise hybrid olursa(%50-%50) güzel olur ancak kararsız kaldım.

Glorious düşünüyordum Gaming.Gen.TR üzerinden ama sonra kimi kişilerde "SteelSeries QCK large" ve "Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4" önerdiler.

Birisi 800, diğeri 1.000 TL şu an. Bu kadar verilmeli mi sizce? Gerçekten bir fark yaratır mı? Eğer verilir/verilmeli derseniz bütçemi zorlarsam maksimum bu 2 ürüne kadar çekebilirim. Glorious marka mouse padi önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Glorious mouse padin SS daha iyi olacağına eminim. Bununla ilgili 1-2 videodan da yorum duyduğumu hatırlıyorum. Hatta yanlışım olmasın Swarcow deneyimlerinde SS'in çok geride kaldığını söylüyor. Yani SS marka adının ekmeğini yiyor biraz. Yüzeyi de istediğiniz %50 control %50 speed uygun değil. Büyük ihtimalle 90x40 mouse padler ile aynı.

Bütçe artırabilirseniz Klasse'yi öneririm. Kendim de kullanıyorum.

Ayrıca daha uygun Outlet ürünler var. İstediğiniz oranlarda bir tane ürün var. Ayrıca Amazon üzerinde şu renginde indirim var.

Ayrıca XRades şu ürünü de %50 control %50 speed olduğunu yazmış. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Görsellerinde biraz KlasseGear şu an kullandığım 1000 ₺ mouse padine benziyor. Açıkcası sırf meraktan alasım var. İstiyorsanız bu ürünü alıp deneyimlerinizi de yazabilirsiniz.

Bana Glorious markasının ürünleri nedense bir tık pahalı geliyor. Türkiye'de bir marka bilinci oluşturmadan, fiyatları bu kadar yüksek tutup girmek biraz sıkıntılı.

Videoda önerdiği Glorious modelleri var.

Son düzenleme:
Glorious mouse padin SS daha iyi olacağına eminim. Bununla ilgili 1-2 videodan da yorum duyduğumu hatırlıyorum. Hatta yanlışım olmasın swarcow deneyimlerinde SS'in çok geride kaldığını söylüyor. Yani marka adının ekmeğini yiyor biraz.

Bütçe artırabilirseniz Klasse'yi öneririm. Kendim de kullanıyorum.

Ayrıca daha uygun outlet ürünler var. İstediğiniz oranlarda bir tane ürün var. Ayrıca Amazon üzerinde şu renginde indirim var.

Videoda önerdiği Glorious modelleri var.

Teşekkür ediyorum hocam. Glorious'un fiyatının da uygun olması bana cazip geliyor. Yakın bir arkadaşım da uzun zamandır kullanıp memnun olduğunu belirtti. Glorious modelini alacak olsam düz olanını mı yoksa heavy 5mm olan halini mi önerirsiniz?

Bu arada üst mesajı düzenledim. Sonradan aklıma gelen bir ürünü daha bıraktım. Denerim diyorsanız o ürüne de bakılabilir. Üstte yazdığım mesajı da okuyun. Sonradan eklediğim ürün bu.

2025-05-07_23-13.webp

Bahsettiğiniz 5mm yükseliği ise yüksek bir ürün almanızı öneririm.

Bu arada üst mesajı düzenledim. Sonradan aklıma gelen bir ürünü daha bıraktım. Denerim diyorsanız o ürüne de bakılabilir. Üstte yazdığım mesajı da okuyun. Sonradan eklediğim ürün bu.

Eki Görüntüle 146582

Bahsettiğiniz 5mm yükseliği ise yüksek bir ürün almanızı öneririm.

Öneri için çok teşekkür ederim. Evet bahsettiğim yükseklik. Yanlış hatırlamıyorsa bir 2 veya 3mm bir de 5mmlik hali var. Galiba 5mmlik halini almam daha iyi olur.
Artı olarak şu an 450₺ olması lazım Gaming.Gen.TR üzerinde fiyatı.

Linki burada.