Glorious Model O Wireless nasıldır?

Bütçe
3000

xawyet

Çalışkan
Merhaba ürün bu:

Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse Mat - Beyaz (GLRGLO-MS-OW-MW)

Yılların gelişiminin doruk noktası oyun teknolojisinin en ileri noktasında. Bu mouse, ödüllü özelliklere sahiptir, Ultra hafif çok yönlü çerçeve, en gelişmiş özelliklerle yükseltilmiş model o şimdiye…

www.gaming.gen.tr
Ben bunu almayı planlıyorum fareler hakkında çok bir bilgim yok Gaming.Gen.TR'den alıp 1500 TL'lik Iyzico indiriminden 750 TL'ye düşürmeye planlıyorum fakat sizlere sorum şudur;
Daha çok CS2 gibi FPS oyunları oynayan birisi olarak bu mouse iyi mi? Yoksa bundan daha iyi bir mouse var mı lütfen öneride bulunurken Gaming.Gen.TR'den öneride bulunursanız sevinirim çünkü sadece Iyzico fırsatı Gaming.Gen.TR'de var ve indirimsiz fiyatı 3000 TL'yi geçmesse sevinirim.

GameRaider M OLED 8K Hz RGB OLED Ekran 26.000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse

Mouse’un gövdesindeki mini OLED panel, o anda seçili DPI değerini, pil yüzdesini, bağlantı modunu anlık gösterir.
www.gaming.gen.tr
birde şu ürünü buldum karşılaştırınca daha iyi gibi dduruyor sizce başka önerileri olan var mı yada hangisini almalıyım???

G305 de olabilir hangisinin şekli iyiyse mağazada dene önce.

Model O kablosuz çok eski artık. Batarya süresi kısa. Sensörü Outdated yani şu dönem alınmaz eğer rekabetçi minecraft oyuncusu falan değilsen.

Plus veya ultra modeline bakabilirsin.

Tek eksisi gunluk 6-7 saat kullaniyorsan gun sonunda sarja takman gerekiyor kesinlikle.

Hadi canim, bu ozelliklere nasıl o fiyati istiyor adamlar ya ne kadara mal oluyor ki o mouse. Yakin zamanda yukarıda attigim mouse i aldim şu anda gercekten pişman oldum aldigima. Yari fiyatindan daha aza ayni ozellikleri veriyor.

Sensör ve MCU dediğin cidden pahalı bişi değil hocam. 3395 sensör dediğin 4 dolar bir şey. Keza MCU dediğin de benzer fiyatlarda. Scyrox'da çok iyi fare sadece fare olarak hafifliği hedefledikleri için haliyle batarya ömrü daha kısa. Sonuçta biri 40 diğeri 54+ gramlarda. Daha ağır olunca haliyle hem bataryası daha büyük hemde malzeme kalitesi biraz daha iyi oluyor.

hangisi hocam ad verirseniz ddaha iyi anlayabilirim ad vermediğiniz için neye iyi neye kötü dddediğinizi anlayamadım

siz bana wraith nin kendi sitesininden önermişsiniz ben gaming gen tr dden istedim nedenimidde belirttim maalesef benim bütçemi aşmakta

Son düzenleme:
Bütçen yetiyorsa dümdüz A9 Plus modelini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…