xawyet
Çalışkan
Konu Başlıkları Gizle
Merhaba ürün bu:
www.gaming.gen.tr
Ben bunu almayı planlıyorum fareler hakkında çok bir bilgim yok Gaming.Gen.TR'den alıp 1500 TL'lik Iyzico indiriminden 750 TL'ye düşürmeye planlıyorum fakat sizlere sorum şudur;
Daha çok CS2 gibi FPS oyunları oynayan birisi olarak bu mouse iyi mi? Yoksa bundan daha iyi bir mouse var mı lütfen öneride bulunurken Gaming.Gen.TR'den öneride bulunursanız sevinirim çünkü sadece Iyzico fırsatı Gaming.Gen.TR'de var ve indirimsiz fiyatı 3000 TL'yi geçmesse sevinirim.
www.gaming.gen.tr
birde şu ürünü buldum karşılaştırınca daha iyi gibi dduruyor sizce başka önerileri olan var mı yada hangisini almalıyım???
Glorious Model O Kablosuz Gaming Mouse Mat - Beyaz (GLRGLO-MS-OW-MW)
Yılların gelişiminin doruk noktası oyun teknolojisinin en ileri noktasında. Bu mouse, ödüllü özelliklere sahiptir, Ultra hafif çok yönlü çerçeve, en gelişmiş özelliklerle yükseltilmiş model o şimdiye…www.gaming.gen.tr
Ben bunu almayı planlıyorum fareler hakkında çok bir bilgim yok Gaming.Gen.TR'den alıp 1500 TL'lik Iyzico indiriminden 750 TL'ye düşürmeye planlıyorum fakat sizlere sorum şudur;
Daha çok CS2 gibi FPS oyunları oynayan birisi olarak bu mouse iyi mi? Yoksa bundan daha iyi bir mouse var mı lütfen öneride bulunurken Gaming.Gen.TR'den öneride bulunursanız sevinirim çünkü sadece Iyzico fırsatı Gaming.Gen.TR'de var ve indirimsiz fiyatı 3000 TL'yi geçmesse sevinirim.
GameRaider M OLED 8K Hz RGB OLED Ekran 26.000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse
Mouse’un gövdesindeki mini OLED panel, o anda seçili DPI değerini, pil yüzdesini, bağlantı modunu anlık gösterir.birde şu ürünü buldum karşılaştırınca daha iyi gibi dduruyor sizce başka önerileri olan var mı yada hangisini almalıyım???