Gmail alternatifi önerisi

2242

Üstün
Yeni Gmail hesabı açamıyorum. Ama hesap çoklamam lazım. Temp mail olmaz çünkü geçici. Tekrar erişmem gerekiyor.

Outlook kullanabilirsin. Gmail'den sonraki en iyi e-posta servisi bence.

Outlook ama kastettiğin şey e-mail istemcisi mi yoksa e-mail sağlayıcısı mı anlayamadım?

Eğer mail hizmetinden bahsediyorsan, bir aydır Proton Mail Plus kullandım ve gayet güzel bir mail hizmeti.

Eğer bahsettiğin mail istemcisi ise, Proton Mail için kendi istemcisini, diğerleri için ise Thunderbird ya da K-9 Mail'i tercih ediyorum.

Proton Mail'in güzel olma sebebi, on tane farklı takma ad (alias) mail açma imkânı sunması ve bunları tek bir hesaptan yönetebilme kolaylığı. Ekosistemi de güzel, ama şu anda ekosistemine bağlı değilim.

Proton ile ilgili en sinir olduğum konu ise, uygulamalarını Flatpak ve AppImage olarak sunmamaları.

Yeni Gmail hesabı açamıyorum. Ama hesap çoklamam lazım. Temp mail olmaz çünkü geçici. Tekrar erişmem gerekiyor.
Tutanota, Uçtan uca şifrelem yapan 2 mailden birisi. Tek eksiği Arayüzü sade ve özelleştirme özellikleri yok. Protonmail Discord gibi bazı yerlerde hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…