Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Proton mail kullanabilirsin. Sadece kayıt olurken doğrulamak için bir başka maile tek seferlik doğrulama kodu gönderiyor.
Proton Mail.Yeni Gmail hesabı açamıyorum. Ama hesap çoklamam lazım. Temp mail olmaz çünkü geçici. Tekrar erişmem gerekiyor.
- Makaleler
- 1
Dediğiniz şey Gmail uygulaması alternatifi mi yoksa direkt @gmail.com yerine mesela @hotmail.com gibi mi?
Eğer mail hizmetinden bahsediyorsan, bir aydır Proton Mail Plus kullandım ve gayet güzel bir mail hizmeti.
Eğer bahsettiğin mail istemcisi ise, Proton Mail için kendi istemcisini, diğerleri için ise Thunderbird ya da K-9 Mail'i tercih ediyorum.
Proton Mail'in güzel olma sebebi, on tane farklı takma ad (alias) mail açma imkânı sunması ve bunları tek bir hesaptan yönetebilme kolaylığı. Ekosistemi de güzel, ama şu anda ekosistemine bağlı değilim.
Proton ile ilgili en sinir olduğum konu ise, uygulamalarını Flatpak ve AppImage olarak sunmamaları.
Eğer bahsettiğin mail istemcisi ise, Proton Mail için kendi istemcisini, diğerleri için ise Thunderbird ya da K-9 Mail'i tercih ediyorum.
Proton Mail'in güzel olma sebebi, on tane farklı takma ad (alias) mail açma imkânı sunması ve bunları tek bir hesaptan yönetebilme kolaylığı. Ekosistemi de güzel, ama şu anda ekosistemine bağlı değilim.
Proton ile ilgili en sinir olduğum konu ise, uygulamalarını Flatpak ve AppImage olarak sunmamaları.
Scheriff
Uzman
Tutanota, Uçtan uca şifrelem yapan 2 mailden birisi. Tek eksiği Arayüzü sade ve özelleştirme özellikleri yok. Protonmail Discord gibi bazı yerlerde hata veriyor.Yeni Gmail hesabı açamıyorum. Ama hesap çoklamam lazım. Temp mail olmaz çünkü geçici. Tekrar erişmem gerekiyor.