Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AJFA

Yetkin
Sosyal Locası
Makaleler
21
Merhaba, demek istediğimi biraz daha net açıklayayım:
Atıyorum XYZ tarafından bir e-posta geliyor ve spam klasörüne düşüyor. Ben bu e-postayı gördüğümde onun spam olduğundan emin oluyorum ve kalıcı olarak siliyorum. O e-postayı kalıcı olarak silmeden önce aynı kişiden tekrar e-posta gelmesini engellemek için bir seçenek var mı? Ben var diye hatırlıyorum ancak spam klasöründe gerek üç nokta üzerinde gerekse başka bir menüde istediğim seçeneği bulamadım.

Çözüm
Gelen kutusunda bahsettiğiniz seçenek mevcut ancak spam klasöründe çıkmıyor. Acaba e-postayı spam klasöründen gelen kutusuna taşıyıp sonrasında bu seçeneği kullansam işe yarar mı? E-postayı spam değil olarak işaretlesem diğer Gmail kullanıcıları için yanlış bir bilgi vermiş olacağım :D
Gelen kutusuna taşıyıp engellemeyi deneyin bi'.
Gelen kutusunda bahsettiğiniz seçenek mevcut ancak spam klasöründe çıkmıyor. Acaba e-postayı spam klasöründen gelen kutusuna taşıyıp sonrasında bu seçeneği kullansam işe yarar mı? E-postayı spam değil olarak işaretlesem diğer Gmail kullanıcıları için yanlış bir geri bildirim vermiş olacağım :D

Gelen kutusunda bahsettiğiniz seçenek mevcut ancak spam klasöründe çıkmıyor. Acaba e-postayı spam klasöründen gelen kutusuna taşıyıp sonrasında bu seçeneği kullansam işe yarar mı? E-postayı spam değil olarak işaretlesem diğer Gmail kullanıcıları için yanlış bir bilgi vermiş olacağım :D
Gelen kutusuna taşıyıp engellemeyi deneyin bi'.

Çözüm
Spam klasöründe maili açıp 3 noktaya tıkladığında bu şekilde göndereni engelle çıkıyor tekrar test eder misin?

Dosya Ekleri

• 1723013711115.webp
    1723013711115.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 96