Talent

Uzman
Selam. Uzun yıllardır kullandığım bir mail hesabı var ve şu an yaklaşık 1.5 yıl öncesinde gelen maile ulaşmam lazım fakat webten girip tarih aralığı seçince "Arama kriterinize uygun ileti yok. "Posta, Spam ve Çöp Kutusu"nu da ekleyerek aramanızı genişletebilirsiniz" diye bir yazı çıkıyor fakat biliyorum ki o dönemde mail alışverişi oluyordu. Ki zaten bahsettiğim gibi 2 3 yıllık bir mail değil çok uzun süredir kullanıyorum ve 1.5 öncesinin mailine ulaşamıyorum. Bir çözüm yolu var mıdır?

Sol sekmeden tüm postalar ve arşiv kısmını kontrol edin. Eğer buralarda bulunmuyorsa muhtemelen onları silmişsinizdir veya hiç olmamışlardır (Drive boyutunuz dosyalar veya fotoğraflar dolayısıyla yükleme sınırına ulaşırsa e-posta almamaya başlarsınız), yine de Gmail Message Recovery Tool adresindeki araç yardımıyla kontrol edebilirsiniz. Silinen öğeler yalnızca 30 gün boyunca tutulur. Ayrıca tarih aralığı belirtiyorsanız bu hatalı olabilir, bunu kullanmaktan kaçınmanızı öneririm.

Sol sekmeden tüm postalar ve arşiv kısmını kontrol edin. Eğer buralarda bulunmuyorsa muhtemelen onları silmişsinizdir veya hiç olmamışlardır (Drive boyutunuz dosyalar veya fotoğraflar dolayısıyla yükleme sınırına ulaşırsa e-posta almamaya başlarsınız), yine de Gmail Message Recovery Tool adresindeki araç yardımıyla kontrol edebilirsiniz. Silinen öğeler yalnızca 30 gün boyunca tutulur. Ayrıca tarih aralığı belirtiyorsanız bu hatalı olabilir, bunu kullanmaktan kaçınmanızı öneririm.

Dediklerinizin hepsini denemiştim zaten. Ayrıca hiçbir maili silmem ve hiç var olmayan bir mail içinde ne kendi vaktimi ne de forumdaki insanların vaktini böyle bir konu açarak almam. Belirttiğim tarihte bu tarihitr. En fazla 1 ay oynar ki buna göre tarih aralığı seçiyorum zaten. Asıl sorun da bu. Ne gibi bir tarih aralığı seçersem seçeyim maksimum 4 ay öncesinin mailleri var. Depolama alanıda boş bu arada 0