Bilgisayarınızdan Gmail'e girin. Orada çıkacak zaten. Mailleri gerçekten çok güzel özetliyor. Tabii entegrasyon işini biz izin vermeden yaptılar. Bir bakın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mail içeriklerini okuyor yani :)

Mahremiyet takıntısı olanları itecek bir gelişme. Ama genel olarak güzel. Google, Gemini ile bu sektörde de öncü olmak istiyor belli ki.
Google güvenliğe önem veren ancak gizliliğe önem vermeyen bir teknoloji devi. ChatGPT'ye sağlam rakip oldu.

Google istediğini elde eder. GPT ne kadar gelişse de Google'ın düzeyine gelmesi bayağı bir zor.

Bugün tarayıcıdan yanlışlıkla masaüstü modunda açtığım için ekranımın yarısını kaplayınca deneyimlemek zorunda kaldım.

Bir ara bana değişik bir şekilde para teklif eden bir kadın vardı (öyle olduğunu iddia etti) onu şikayet edecekse olur.

Screenshot_20251008-234119.webp

Gemini ilgilen şunla.

Gemini kendini çok fazla geliştirmesi yani sıra, bu tarz entegrasyonlar yapılması çok iyi. ChatGPT'yi yakında geçeceğini düşünüyorum. Şu anda bile çevremde bulunan herkes hem ücretsiz olmasından dolayı, hem de ChatGPT'den daha iyi olmasından dolayı kullanmaya başladı. Mailleri okuması bence sorun değil, zaten çok önemli bir mailleşme yapacaksanız muhtemelen şirketin verdiği mail sunucusu üzerinden ve uygulamasından yaparsınız.