KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 15 Temmuz 2025 #11 Qilin dedi: Doas ile dener misin? Doas APK Update. Doas APK upgrade. Doas setup-Alpine Genişletmek için tıkla... Hocam bunu da denemiştim bir videoda bu şekilde kuruluyordu ama o da olmamıştı. Ben de Arch Linux'a geçtim.
Qilin dedi: Doas ile dener misin? Doas APK Update. Doas APK upgrade. Doas setup-Alpine Genişletmek için tıkla... Hocam bunu da denemiştim bir videoda bu şekilde kuruluyordu ama o da olmamıştı. Ben de Arch Linux'a geçtim.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 19 Temmuz 2025 #12 Koneko Toujou dedi: Root olarak giriş yapıp verdiğiniz komutları girdim ve reboot attım. Sonuç hala aynı gene GUI gelmeden sadece komut satırındayım. Eki Görüntüle 163390 Reboottan sonra root a giriş yaptıkdan sonra tekrar setup kısmı geliyor: Eki Görüntüle 163391 Acaba GNOME ile ilgili bir sorun olabilir mi? Xfce kurmayı deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Once root olup rc-update add dbus default komutunu gir. Kullandigin sekilde calismaz. Default'u kabul etmezse defaultu silerek tekrar calistir komutu.
Koneko Toujou dedi: Root olarak giriş yapıp verdiğiniz komutları girdim ve reboot attım. Sonuç hala aynı gene GUI gelmeden sadece komut satırındayım. Eki Görüntüle 163390 Reboottan sonra root a giriş yaptıkdan sonra tekrar setup kısmı geliyor: Eki Görüntüle 163391 Acaba GNOME ile ilgili bir sorun olabilir mi? Xfce kurmayı deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Once root olup rc-update add dbus default komutunu gir. Kullandigin sekilde calismaz. Default'u kabul etmezse defaultu silerek tekrar calistir komutu.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 19 Temmuz 2025 #13 gen2 dedi: Once root olup rc-update add dbus default komutunu gir. Kullandığın sekilde calismaz. Default'u kabul etmezse defaultu silerek tekrar calistir komutu. Genişletmek için tıkla... Hocamu uğraşmayı bıraktım. Arch kurdum.
gen2 dedi: Once root olup rc-update add dbus default komutunu gir. Kullandığın sekilde calismaz. Default'u kabul etmezse defaultu silerek tekrar calistir komutu. Genişletmek için tıkla... Hocamu uğraşmayı bıraktım. Arch kurdum.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 19 Temmuz 2025 #14 Koneko Toujou dedi: Hocamu uğraşmayı bıraktım. Arch kurdum. Genişletmek için tıkla... En guzelini yapmissin.
Koneko Toujou dedi: Hocamu uğraşmayı bıraktım. Arch kurdum. Genişletmek için tıkla... En guzelini yapmissin.