Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reend

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Rook Islands
Eveet yine Linux'umuzu bir şekilde bozmayı başardık. Dün CS2'de yaşadığım çözünürlük sorunundan dolayı Wayland yerine Xorg kullanmak istedim ancak bildiğiniz üzere son sürümde oturum ekranından artık Xorga giriş yapılmıyor. Bu nedenle gdm configi üzerindeki Wayland satırındaki yorumu silerek Xorg'u açmaya çalıştım ancak bunu yaptıktan sonra sistemi açmayı denediğimde servisler yüklenirken belirli bir servisten sonra (gdm ve virtqemd servisleri) donuyor ve açılmıyor. GRUB'ta rescue ve farklı kernel sürümlerini denedim ama nafile.

Çözüm
Recovery modun açılmadığını söylemiştim hocam. He yalnız normal kernelden giriş yaparken Shift + Alt + F3 komibnasyonu ile TTY ekranına giriş yapabiliyormuşuz. TTY ekranından hemen gdm config değişikliğini geri alarak sorunu çözdüm. TTY ekranına boot sırasında girebildiğimizi bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. :D
Recovery modun açılmadığını söylemiştim hocam. He yalnız normal kernelden giriş yaparken Shift + Alt + F3 komibnasyonu ile TTY ekranına giriş yapabiliyormuşuz. TTY ekranından hemen gdm config değişikliğini geri alarak sorunu çözdüm. TTY ekranına boot sırasında girebildiğimizi bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. :D

Son düzenleme:
Çözüm