GNU/Linux masaüstünüzü paylaşın!

KDE hocam fastfetch çıktısında yazıyor.
Bu dağıtımın KDE üzerine yapılmış kendi arayüzü de var ondan şey ettim. Şimdi baktım da bildiğin makyajlı KDE yapmışlar.

Fedoradan sonra CachyOs geçtim daha stabil ve eski sistemimde gayet hızlı çalışıyor windows 10 dual boot ile kullanıyorum gayet memnunum
Youtube Music niye öyle güzel görünüyor?

Son düzenleme:
Bu dağıtımın KDE üzerine yapılmış kendi arayüzü de var ondan şey ettim. Şimdi baktım da bildiğin makyajlı KDE yapmışlar.

Youtube Music niye öyle güzel görünüyor?
Kusura bakmayın yeni gördüm chrome eklentisi "Theme Song for YoutubeMusic" ismi Apple music teması baya iyi görünüyor

Ubuntu, Linux 7.0'a geçti.

Ubuntu, Linux 7.0'a geçti.

Zaten belirttim kernelin yeni olması da bir avantaj diye. Oyunlarda daha iyi FPS veriyor 7.0 kerneli. Bu arada şu an 11 LTSC'yi deneyimliyorum. Üstüne onu da debloat ettim. Linux kullanamayan ama hafiflik arayanlara öneriyorum ama Ubuntu'dan da çok memnundum. 26.04 sürümü gerçekten çok iyi olmuş. Snap hızlanmış, oyun performansı artmış, arayüz zaten çok güzel. Ben Flatpak'da kurmanızı öneririm o da dursun bir kenarda. Steam'i de .deb kurun bence. İyi Sosyaller.

Daha öncesinde bu konuya artix ve cosmic atmıştım diye hatırlıyorum. Bu da Alpine ve tinywm ikilisi. Aşırı minimal bir ikili oldu açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…