Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.057 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.652 Yer Slytherin Bugün 21:45 #701 8884 dedi: Mavi sanmistim basimi agritiyo her renk degisiminde Neyse madem eklenmis gecelim Trixie'ye artık 6.6'da kalmaktan magara adami gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Sabit renklileri de var sanırım. Olmadı klasörün içinden diğer renkleri kaldırabilirsin sanırım.
8884 dedi: Mavi sanmistim basimi agritiyo her renk degisiminde Neyse madem eklenmis gecelim Trixie'ye artık 6.6'da kalmaktan magara adami gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Sabit renklileri de var sanırım. Olmadı klasörün içinden diğer renkleri kaldırabilirsin sanırım.
8 8884 Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 141 Beğeniler 111 Bugün 22:52 #702 Dark Raiden dedi: Sabit renklileri de var sanırım. Olmadı klasörün içinden diğer renkleri kaldırabilirsin sanırım. Genişletmek için tıkla... Beyaz rengini kullanıyorum şu an iyi gibi.
Dark Raiden dedi: Sabit renklileri de var sanırım. Olmadı klasörün içinden diğer renkleri kaldırabilirsin sanırım. Genişletmek için tıkla... Beyaz rengini kullanıyorum şu an iyi gibi.