Spydea 2 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 540 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 420 Bugün 00:22 #721 xxxZAURxxx dedi: Duvar kağıdının ters durması ve panelin üstte olması detayını sevdim. Alışılmadık detay olmuş. Kafamı çeviriyordum az daha. Genişletmek için tıkla... Aslında o wallpaper düz, arkadaşlar ters oturuyor.
xxxZAURxxx dedi: Duvar kağıdının ters durması ve panelin üstte olması detayını sevdim. Alışılmadık detay olmuş. Kafamı çeviriyordum az daha. Genişletmek için tıkla... Aslında o wallpaper düz, arkadaşlar ters oturuyor.
xmatugfg 7 Yetkin Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 362 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 337 Bugün 00:25 #722 Spydea dedi: Eki Görüntüle 267487 Eki Görüntüle 267488 Çok bir özelleştirme yapamadım ilk Hyprland deneyimim. CachyOS'in kendi Config'i. Genişletmek için tıkla... Yeni mi bu? CachyOS'i uzun süre hiç kullanmadım en son kullandığımda tek Waybar'ı değiştirip sunuyorlardı Hyprland'i. Kullanmayacağım ama merak ettim.
Spydea dedi: Eki Görüntüle 267487 Eki Görüntüle 267488 Çok bir özelleştirme yapamadım ilk Hyprland deneyimim. CachyOS'in kendi Config'i. Genişletmek için tıkla... Yeni mi bu? CachyOS'i uzun süre hiç kullanmadım en son kullandığımda tek Waybar'ı değiştirip sunuyorlardı Hyprland'i. Kullanmayacağım ama merak ettim.
Spydea 2 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 540 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 420 Bugün 00:45 #723 xmatugfg dedi: Yeni mi bu? CachyOS'i uzun süre hiç kullanmadım en son kullandığımda tek Waybar'ı değiştirip sunuyorlardı Hyprland'i. Kullanmayacağım ama merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sanırım yeni, Nostalcia diye geçiyor. Arkadaşım 3 ay önce kurmuştu hyprland i configlerle uğraşmaktan konuşma yetisini unutmuştu. Ben dün indirdim gayet mutluyum hiç uğraştırmadı.
xmatugfg dedi: Yeni mi bu? CachyOS'i uzun süre hiç kullanmadım en son kullandığımda tek Waybar'ı değiştirip sunuyorlardı Hyprland'i. Kullanmayacağım ama merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sanırım yeni, Nostalcia diye geçiyor. Arkadaşım 3 ay önce kurmuştu hyprland i configlerle uğraşmaktan konuşma yetisini unutmuştu. Ben dün indirdim gayet mutluyum hiç uğraştırmadı.