Detaylar
Kim cevapladı?Bu konu benim içinde önemli, God of War'ın ilk oyununu bayılarak oynamıştım (2018). Maşallah demiştim bu nasıl oyun sinir stres bırakmıyor zaten sıradan düşmanları döverken falan. Lakin uygun fiyata almama rağmen ya dedim 30 40 saat sürüyor falan çok kısa dedim. O gazla ragnarokta alayım dedim fiyatı görünce vazgeçtim. 30 saat sürecek maksimum 1500 TL vermek bilemedim. Saati 50 TL'ye geliyor neredeyse lüks bir tüketim biraz. Ortak hesap almakta istemedim bir emek var ortada, aile paylaşımı vs. düşünüyordum ama öyle gitti bu konu iyi olmuş, olağanüstü bir cevap gelirse değerlendiririz.Kabasakaldan Steam key olarak alacağım fiyatı 1490 TL 1. oyununu 40 saat oynadım ama bir süre sonra sıkıldım oynayanlar tavsiye verebilir mi? Oyunu hiç izlemedim ve fikrim yok.
Eki Görüntüle 136154

Konsol fiyatları vs. daha fazla ama orada gamepass gibi sistemler faydalı ragnarok bence o tarz sistemler ile oynayıp bitirmelik zira hani gerçekten seviyorsanız 1 hafta sürmez bitmesi.
Spartan
Başarılı
Kabasakaldan Steam key olarak alacağım fiyatı 1490 TL 1. oyununu 40 saat oynadım ama bir süre sonra sıkıldım oynayanlar tavsiye verebilir mi? Oyunu hiç izlemedim ve fikrim yok.
Eki Görüntüle 136154
İlk oyunu 190 saat falan oynamıştım. Arkadaşlar artık yeter kesecek adam kalmadı oyunda diyorlardı
Google 26 saatte hikaye bitebilir diyor sanki bana 1. oyuna göre daha kısa geldi.İlk oyunu 190 saat falan oynamıştım. Arkadaşlar artık yeter kesecek adam kalmadı oyunda diyorlardıBence değer ama işte siz 40 saat sonra sıkıldım diyorsunuz. Biraz daha uzun bir oyun bu ama 1. oyunun daha gelişmiş bir hali.
Spartan
Başarılı
Yan içerikleri çok daha uzun hocam.Google 26 saatte hikaye bitebilir diyor sanki bana 1. oyuna göre daha kısa geldi.
God of War'ın yan içerikleri ile ben 40 saatte bitirememiştim demek ki bunun 50 60 saatten fazlası olabilir.
Spartan
Başarılı
God of War'ın yan içerikleri ile ben 40 saatte bitirememiştim demek ki bunun 50 60 saatten fazlası olabilir.
Hocam artık ben son oynayışımda PS5'te oynarken 30 saatte tüm içerikleri bitirmiştim artık ama o zaman artık herhalde oyunu 8. bitirişim falandı. Ragnarok daha uzun.
Baya azimlisin ya, ben aynı yerleri dolaşmaktan bıkmıştım ondan bitirememişim.Hocam artık ben son oynayışımda PS5'te oynarken 30 saatte tüm içerikleri bitirmiştim artık ama o zaman artık herhalde oyunu 8. bitirişim falandı. Ragnarok daha uzun.
Ana hikayeye bayılmıştım sonra zaten yan içeriklerde baydım.
Spartan
Başarılı
İlk oynadım sonra new game + açtım meraktan. Daha sonra baya zaman geçti bidaha oynadım. Sonra bir süre daha geçti 1 daha oynadım. Sonra canım sıkıldı En zor modda 1 kez oyunu bitireyim dedim Give me God Of War modunda Zeus armor Seti ile bitirdim bitirirken farkettim hiç plat kupa almamıştım oyunda steam'den oynuyodum full başarımla bitirdim.Baya azimlisin ya, ben aynı yerleri dolaşmaktan bıkmıştım ondan bitirememişim.![]()
Sonra Ragrarok çıkacakken artık heyecandan dayanamadım. PS Plus bedava veriyordu Ragnarok çıkmadan bir daha oynadım. Onda da dedim oynamakla olmaz bir de Plat kupa alayım dedim PS5'te Full başarım kastım.
Bu tarz oyunların kitleleri çok iyi oluyor ya. Ben de god of war'da en son böyle alevli yer vardı son kısma gelip geçememiştim böyle hani challange gibi bir süre veriliyor ve sen o süre boyunca gelen düşmanları bitirmek zorundasın o yerdeydim karakterin gücü yetmedi ana hikaye bitmesine rağmen ama çok zevkliydi komboları arkadaşlarım şaşkın şaşkın komboları izlerlerdi yanımda.İlk oynadım sonra new game + açtım meraktan. Daha sonra baya zaman geçti bidaha oynadım. Sonra bir süre daha geçti 1 daha oynadım. Sonra canım sıkıldı En zor modda 1 kez oyunu bitireyim dedim Give me God Of War modunda Zeus armor Seti ile bitirdim bitirirken farkettim hiç plat kupa almamıştım oyunda steam'den oynuyodum full başarımla bitirdim.
Sonra Ragrarok çıkacakken artık heyecandan dayanamadım. PS Plus bedava veriyordu Ragnarok çıkmadan bir daha oynadım. Onda da dedim oynamakla olmaz bir de Plat kupa alayım dedim PS5'te Full başarım kastım.Kombat ve kombo sisteminde ustalaşınca ayrı bir eğlenceli oluyodu ama oyun bu kadar çok oynama nedenimin yarısı internette kombo yapan insanların videoarını görüp heves etmemdi daha sonra bende onlardan birine dönüştüm zaten.
Oyun 2. silahı alınca çok zevkli bir hal alıyor.