Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neoxa

Becerikli
Makaleler
21
Yer
TRABZON/OF
Merhaba hocalarım.

God of War Ragnarök oynarken oyunda drop yiyorum, bazen görüntüler piksel piksel oluyor ve parlaklık patlıyor. Asus ROG laptop kullanıyorum, ekran kartım RTX 5060.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Merhaba hocalarım.

God of War Ragnarök oynarken oyunda drop yiyorum, bazen görüntüler piksel piksel oluyor ve parlaklık patlıyor. Asus ROG laptop kullanıyorum, ekran kartım RTX 5060.

Ekran kartı sürücün ne?

610.47 son sürümü kullanıyorum.
Son sürümde nedense bazı kullanıcılar sorun yaşıyor, ben de ilk zamanlarda sorunsuz kullandım bu sürümü ama ne hikmetse son zamanlarda sapıttı. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp bir önceki sürümü kur.

Çözüm
Merhaba hocalarım.

God of War: Ragnarok oynarken oyunda drop yiyorum, bazen görüntüler piksel piksel oluyor ve parlaklık patlıyor. ASUS ROG laptop kullanıyorum, ekran kartım RTX 5060.

Drop yemenin sorunu dokular olabilir mi? Kartin VRAM'i yetersiz olabilir Ultra dokular icin.

Şu rehberi uygula adım adım. Ardından resmi siteden 610.47'den bir önceki sürümü kur.

Drop yemenin sorunu dokular olabilir mi? Kartin VRAM'i yetersiz olabilir Ultra dokular icin.
VRAM'in yetersiz olduğunu düşünmüyorum hocam, 1080p'de oynuyorum.

Şu rehberi uygula adım adım. Ardından resmi siteden 610.47'den bir önceki sürümü kur.

Deneyeyim hocam, geri bildirim yaparım size.