Hepiniz bilirsiniz ki oyun çıktığı gibi o malum sitelerden birine düştü. Ben de oradan indirip oynuyorum, 190 GB halinde tamamını indirdim, ilk çıktığı zaman başlattım zaten. Sonradan v1.1.1 ve patch 2'yi de indirdim fakat düzelmedi. Oyunda bir süre oynadıktan sonra ESC basıp menüden oyuna geri dönünce ekran siyah olarak gidip geliyor (ekranın bağlantısı kesilmesi gibi bir şey değil, oyunda oluyor.) Ve FPS'im 1 ve 3'lerde geziyor, bazen düzeliyor fakat zorlayan yerlerde olunca hiç düzelmiyor. Yardımcı olabilirseniz.
Sevinirim.
İndirdiğiniz site büyük ihtimalle benzerdir, ben orijinalde böyle bir sorun yaşamadım. Bir deneyin isterseniz, ilk sürümü kırılmıştır, crack oyunlarda böyle hatalar olabiliyor.
Hocam çözüm ne? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Güncelleme paketlerini kurdum. Ekranı ilk sıfırdan başlatınca gelen ekranı diyorsanız onu ben daha bu hatayla karşılaşmadan önce sınırla demiştim.
İndirdiğiniz site büyük ihtimalle benzerdir, ben orijinalde böyle bir sorun yaşamadım. Bir deneyin isterseniz, ilk sürümü kırılmıştır, crack oyunlarda böyle hatalar olabiliyor.
Ben böyle çözdüm. Steam'de yorumlara bakarken bir arkadaş AMD FSR+FG ve Nvidia DLSS kalite yapmış düzelmiş. Aynısı yaptım bende de düzeldi. Çok saçma. Nvidia RTX kart alıp DLSS 3 kullanamıyoruz.