Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zireael_47

Çalışkan
Selam dostlar. Oyunu daha öncesinde, bir yıl kadar önce eski bilgisayarımda bitirmiştim. Abra A6 (?) GTX 1650 kullanıyordum. Şimdi Slayer R9T kullanıyorum. Aylardır birçok oyun oynadım ve hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım. Sadece bu oyunda oluyor.

Oyun içinde ayarlardan, envanterden, haritadan vs. çıkıp karakterin kontrolünü ele aldığımda birkaç saniye oyun ekranı ile masaüstü görüntüsü arasında git geller oluyor çok hızlı bir şekilde. Alt Tab yaptığımda da yaşıyordum bu sorunu ama o kendiliğinden geçti, şu an sadece oyun içi menülerden çıkışta yaşıyorum. Birkaç kez tekrarladığında da sürekli bir şekilde oluyor ve hiç durmuyor. Oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. Tabii ben kaptana kadar kendisi çökmezse. Ki o da hemen hemen yarım dakika içinde gerçekleşiyor. Nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Çözüm
Selam hocam sürücü güncellemelerini varsa yapmanızı öneririm ayrıca oyunu farklı screen ayarlarında çalıştırmanız fullscreen veya windowed borderless gibi yardımcı olabilir. Umarım sorununuz çözülür iyi sosyaller.
Sağ olun. Tüm sürücülerim güncel. Farklı pencere modlarını denedim ama işe yaramıyor maalesef.

Problemin videosu da bu şekilde. Yayında oynuyordum o yüzden kamera var.

Sağ olun. Tüm sürücülerim güncel. Farklı pencere modlarını denedim ama işe yaramıyor maalesef.

Problemin videosu da bu şekilde. Yayında oynuyordum o yüzden kamera var. Destek olmak isterseniz kanalımın adı Barış Utku Aydoğan. Her zaman beklerim, moderatöre de ihtiyacım var zaten..

Yayında oynayıp ekrana sadece oyunu verdiğim için git gel kısmında masaüstü çıkmamış ama ben masaüstünü de görüyorum, videodaki gibi sadece kasma söz konusu değil. En sonda Alt tab sekmeleri de çıkmamış videoya ama aslında onlar da görünüyor.

Sorunu frame generation kapatarak çözdüm dostlar. Oyun çok kötü portlandığı için hala daha v-sync ve FG uyumsuzluk problemleri var. Kapatarak çözebiliyorsunuz. Nimetlerinden de mahrum kalıyorsunuz ama başka türlü de oynamak maalesef mümkün değil.
Selam hocam sürücü güncellemelerini varsa yapmanızı öneririm ayrıca oyunu farklı screen ayarlarında çalıştırmanız fullscreen veya windowed borderless gibi yardımcı olabilir. Umarım sorununuz çözülür iyi sosyaller.

Problemin videosu da bu şekilde. Yayında oynuyordum o yüzden kamera var.

Problemin videosu da bu şekilde. Yayında oynuyordum o yüzden kamera var. Destek olmak isterseniz kanalımın adı Barış Utku Aydoğan. Her zaman beklerim, moderatöre de ihtiyacım var zaten..

Yayında oynayıp ekrana sadece oyunu verdiğim için git gel kısmında masaüstü çıkmamış ama ben masaüstünü de görüyorum, videodaki gibi sadece kasma söz konusu değil. En sonda Alt tab sekmeleri de çıkmamış videoya ama aslında onlar da görünüyor.

Sorunu frame generation kapatarak çözdüm dostlar. Oyun çok kötü portlandığı için hala daha v-sync ve FG uyumsuzluk problemleri var. Kapatarak çözebiliyorsunuz. Nimetlerinden de mahrum kalıyorsunuz ama başka türlü de oynamak maalesef mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm