Herkesin zevkleri farklıdır ve bu tamamen doğal bir şey. Ben bir oyunu beğenip başkasına önerdiğimde, yalnızca kişisel deneyimimi paylaşıyorum. Beğenmediğim bir şeyi ise başkasına önermemek, o oyunun benim için keyifli olmadığı anlamına gelir, dolayısıyla başkasının da aynı deneyimi yaşamasını istemem. Tabii ki herkesin beğenisi farklı olabilir, bu yüzden önerilerimi almak zorunda değilsiniz. Ama burada asıl önemli olan, öneri yaparken amacımın kimseyi zorla bir şey almaya ikna etmek olmadığını unutmamak. Bunu kendim için doğru bulduğum için öneriyorum, siz farklı düşünüyorsanız bu gayet normal.Kendiniz beğendiniz diye başkalarına önermek de saçma o zaman?
Detaylar
Kim cevapladı?Ata Tuğkan 52
Başarılı
Beklentine göre değişir. Beni God of War'ın hikayesi daha çok içine çekmişti.
Telefonunu Çıkra 52
Üstün
- Makaleler
- 10
İkisini de oynayan birisi olarak konuşuyorum.
Unch. iyi oyun ancak bu kadar eski olmasına rağmen pahalı. Tek seferlik linear kısa bir deneyim.
Gow 2018 parasının daha çok hakkını veriyor. İlk saatler bi tık ağır başlıyor ancak içerik bolluğu sayesinde oyun bitse bile yan içeriklerde güzel şeyler var.
Unch. iyi oyun ancak bu kadar eski olmasına rağmen pahalı. Tek seferlik linear kısa bir deneyim.
Gow 2018 parasının daha çok hakkını veriyor. İlk saatler bi tık ağır başlıyor ancak içerik bolluğu sayesinde oyun bitse bile yan içeriklerde güzel şeyler var.
Beğenip önerdiğiniz zaman yalnızca kişisel deneyimimi paylaşıyorum diyorsunuz. Sizin beğendiğinizi o beğenmeyebilir parası boşa gidebilir? Beğendiğin için önermek mantıklı ama beğenmediğin için önermemek mantıksız? Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri.Herkesin zevkleri farklıdır ve bu tamamen doğal bir şey. Ben bir oyunu beğenip başkasına önerdiğimde, yalnızca kişisel deneyimimi paylaşıyorum. Beğenmediğim bir şeyi ise başkasına önermemek, o oyunun benim için keyifli olmadığı anlamına gelir, dolayısıyla başkasının da aynı deneyimi yaşamasını istemem. Tabii ki herkesin beğenisi farklı olabilir, bu yüzden önerilerimi almak zorunda değilsiniz. Ama burada asıl önemli olan, öneri yaparken amacımın kimseyi zorla bir şey almaya ikna etmek olmadığını unutmamak. Bunu kendim için doğru bulduğum için öneriyorum, siz farklı düşünüyorsanız bu gayet normal.
Learnof 51
Üstün
- Makaleler
- 2
O zaman ben de oyunu oynayıp beğenmediğim zamanlarda kişisel deneyimlerimi neden beğenmediğime göre aktarıyorum. Belki öneri alan kişi X konusundan hoşlanmıyordu ve benim sayemde almaktan vazgeçti.Ben bir oyunu beğenip başkasına önerdiğimde, yalnızca kişisel deneyimimi paylaşıyorum.
mr.esat 52
Üstün
Uncharted diğer oyunlardan çok daha üst gömlek bir oyun bence. En iyi lineer oyun dersek kesinlikle yalan söylemeyiz. Stealth mekanikleri, grafikler, tırmanma mekanikleri, parkur, lore, karakterler bence şahane.
GOW da güzel ama çok tekrarlıyor bence, üstteki arkadaş gibi ben de dayanamadım malesef ama kaliteli kesinlikle laf yok. Falat Uncharted, Sony'nin Gran Turismo'dan sonraki en iyi serisi bana göre (Last Of Us dahil).
GOW da güzel ama çok tekrarlıyor bence, üstteki arkadaş gibi ben de dayanamadım malesef ama kaliteli kesinlikle laf yok. Falat Uncharted, Sony'nin Gran Turismo'dan sonraki en iyi serisi bana göre (Last Of Us dahil).
Uncharted'ı daha çok beğendim ben.
Aeronight 9
Üstün
Yeni God of War'ların öyle bi sıkıntısı var evet. Ama yine de Uncharted'dan daha çok sevdim ben.Uncharted oynamadım ama God Of War sanırım 8-10 saat falan oynadım. 2 kere başladım ama bir yere kadar dayanabildim. God Of War oyununu "Bulmaca çöz adam öldür, bulmaca çöz adam öldür" şeklinde özetlesek hiç yanlış olmaz. Ben bulmacalardan çok sıkılıp 2 kere bırakmıştım. Kısacası GoW beğenmiyorum ve önermiyorum.
francisco77
Üstün
Uncharted oynamadım ama God of War sanırım 8-10 saat falan oynadım. 2 kere başladım ama bir yere kadar dayanabildim. God of War oyununu "Bulmaca çöz adam öldür, bulmaca çöz adam öldür" şeklinde özetlesek hiç yanlış olmaz. Ben bulmacalardan çok sıkılıp 2 kere bırakmıştım. Kısacası GoW beğenmiyorum ve önermiyorum.
Çok faydalı bir yorum. GoW için bulmacalı bir oyun olduğunu bilmiyordum paso aksiyon sanıyordum. Almaktan vazgeçmedim ancak bir parça Tomb Raider gibi olması üzdü
Lacan 14
Üstün
- Makaleler
- 82
Harbiden... God of War aşırı sıkıcı bir oyun. Kraliçeden sonra saldım ben. Uncharted oynamadım ama eminim ki daha eğlencelidir.Uncharted oynamadım ama God Of War sanırım 8-10 saat falan oynadım. 2 kere başladım ama bir yere kadar dayanabildim. God Of War oyununu "Bulmaca çöz adam öldür, bulmaca çöz adam öldür" şeklinde özetlesek hiç yanlış olmaz. Ben bulmacalardan çok sıkılıp 2 kere bırakmıştım. Kısacası GoW beğenmiyorum ve önermiyorum.