Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 20 Ekim 2025 #1 Önce suyla ıslatıp sonra da jilet yardımıyla kılları alıp daha sonrasında da sabunla temizlemek sizce mantıklı mı?
Önce suyla ıslatıp sonra da jilet yardımıyla kılları alıp daha sonrasında da sabunla temizlemek sizce mantıklı mı?
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 Beğeniler 1.170 20 Ekim 2025 #2 Makineyle alman daha pratik ve zahmetsiz olur. Jiletle de alabilirsin ama tahriş yapacaktır.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 20 Ekim 2025 #3 ExellionTR dedi: Makineyle alman daha pratik ve zahmetsiz olur. Jiletle de alabilirsin ama tahriş yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden tahriş yapar hocam? (Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2025
ExellionTR dedi: Makineyle alman daha pratik ve zahmetsiz olur. Jiletle de alabilirsin ama tahriş yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Neden tahriş yapar hocam? (Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum.)
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 Beğeniler 1.170 20 Ekim 2025 #4 Ömer_Yeter dedi: Neden tahriş yapar hocam? (Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Bir nedeni yok yani jilet ıslatsan da yumuşatsan da mutlaka az da olsa tahriş ediyor. Tam deriye sıfır aldığından dolayıdır muhtemelen. O yüzden en pratiği ve temizi makine.
Ömer_Yeter dedi: Neden tahriş yapar hocam? (Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Bir nedeni yok yani jilet ıslatsan da yumuşatsan da mutlaka az da olsa tahriş ediyor. Tam deriye sıfır aldığından dolayıdır muhtemelen. O yüzden en pratiği ve temizi makine.
Yuka Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 60 Beğeniler 74 20 Ekim 2025 #5 Ömer_Yeter dedi: Neden tahriş yapar hocam? (Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Direkt olarak deriye temas ederek çok az ve görünmeyecek derecede de olsa deriyi kaldırır.
Ömer_Yeter dedi: Neden tahriş yapar hocam? (Yanlış anlaşılmasın, bilmediğimden soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Direkt olarak deriye temas ederek çok az ve görünmeyecek derecede de olsa deriyi kaldırır.
Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.014 Çözümler 1 Beğeniler 853 20 Ekim 2025 #6 Aman, aman! Sakın yapma. Abim yaptı ve orman gibi çıktı. Jiletle alayım deme.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 20 Ekim 2025 #7 @Testo Unit @ExellionTR Hocalarım sizin görüşlerinizi de merak ettim doğrusu.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.657 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 20 Ekim 2025 #8 Ağdayla alın. Alamıyorsanız ağdacıya gidin. Jileti yüz harici kıllarınızı almak için kullanmayın. Şipşak iki dakikada tertemiz olduğunuzu sanırsınız ama daha kötü olur.
Ağdayla alın. Alamıyorsanız ağdacıya gidin. Jileti yüz harici kıllarınızı almak için kullanmayın. Şipşak iki dakikada tertemiz olduğunuzu sanırsınız ama daha kötü olur.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 20 Ekim 2025 #9 Makine, ağda veya tüy dökücü krem kullanın. Jilet hem eziyet hem de fena tahriş eder cildi.
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 Beğeniler 441 Yer Fox River Hapishanesi 20 Ekim 2025 #10 Ömer_Yeter dedi: Önce suyla ıslatıp sonra da jilet yardımıyla kılları alıp daha sonrasında da sabunla temizlemek sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... yapılmaz ama mağara adamı gibi kıllarının çıkmasını istiyorsan yapabilirsin. onun harici bir zararı dokunmaz bence
Ömer_Yeter dedi: Önce suyla ıslatıp sonra da jilet yardımıyla kılları alıp daha sonrasında da sabunla temizlemek sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... yapılmaz ama mağara adamı gibi kıllarının çıkmasını istiyorsan yapabilirsin. onun harici bir zararı dokunmaz bence