Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Merhaba,

Raporların çözüme kavuşturulması şu sıralar uzun sürüyor. Bu yüzden de raporları gönderdiğimi bile unutabiliyorum. Direkt mesajlar sekmesi gibi durup rapor çözüme kavuşturulduğunda gidecek olan bi' sekme gelebilir. Bu sayede aynı raporu unutup tekrar atmayız.
İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 117 Eksi
Eğer bir içeriği yanlış raporlamışsanız da bir seferden bir şey olacağını sanmıyorum. Sadece art arda yapmamak önemli ve çok da gerekli bir özellik olduğunu düşünmüyorum. Gene de getirilirse hayır demem, neden olmasın? Yeniliklere açık olmak gerek :)

Bazen elim ayağıma giriyor, bir şeyi yanlış kategoriden raporluyorum. Acaba gönderdiğimiz ve olumlu olumsuz sonuçlanan raporlarımızı bir sayfada görebilsek, moderatör onayına henüz gelmediyse yanlışlıkla gönderdiğimiz raporları vs. silebilsek mantıklı olmaz mı?

Normalde benim bildiğim kadarıyla gönderdiğimiz raporları görebildiğimiz bir yer ya da sonuçlanan raporlarımızı bildirimler dışında görebildiğimiz bir yer yok. Varsa da aydınlatır mısınız?
Lazım bu arada. Upladım.

@Leo eklenmesi çok meşakkatli mi?

Özellikle rapor, rapora gelen cevap ve eğer atıldıysa tekrar rapor şeklinde diyalog gibi görünmesi daha hoş olur. Bunu yapmak zor mudur?

Eklentisini kodlarız eğer yoksa da listemiz uzun olduğu için hadi yapalım diye başlayamıyoruz maalesef.

@Leo olsun üstat, aydınlattınız, teşekkür ederiz. Bizim için listeye alınması bile yeterlidir, epey elzem bir talep aslında.

• Beğendim
İfadeler: Leo
Bu özelliği ben de çok düşündüm.
Düşündüğüm şeyleri başka arkadaşların da düşünmesi çok iyi.

Son düzenleyen: Moderatör: