Oğuz Demiralay Çalışkan Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 3 Yer Antalya 6 Aralık 2024 #1 Goodbydpı artık 5 profili ile de Discord'u açmıyor maalesef. ne yapabiliriz?
Çözüm Recep Baltaş 6 Aralık 2024 Bu sürümü deneyin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
Bu sürümü deneyin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 6 Aralık 2024 #2 Bu sürümü deneyin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bu sürümü deneyin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
dandadan Uzman Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Beğeniler 383 Yer Antalya 6 Aralık 2024 #3 Oğuz Demiralay dedi: Goodbydpı artık 5 profili ile de Discord'u açmıyor maalesef. ne yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... GitHub - msasanmh/SecureDNSClient: A DNS Client Supporting DNSCrypt, Anonymized DNSCrypt, DoH, DoT, UDP And TCP. Moved to https://github.com/msasanmh/DNSveil Bunu kurup 4. ayardaki proxy'i açabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Oğuz Demiralay dedi: Goodbydpı artık 5 profili ile de Discord'u açmıyor maalesef. ne yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... GitHub - msasanmh/SecureDNSClient: A DNS Client Supporting DNSCrypt, Anonymized DNSCrypt, DoH, DoT, UDP And TCP. Moved to https://github.com/msasanmh/DNSveil Bunu kurup 4. ayardaki proxy'i açabilirsiniz.
KS KS Oğuz Demiralay Çalışkan Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 3 Yer Antalya 6 Aralık 2024 #4 Oyunlarda vb. ping çıkarıyor mu? MOBA oynayan birisiyim. Recep Baltaş dedi: Bu sürümü deneyin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Recep abi bu sürümü denedim zaten bunda açmadı 1111-1001 DNS'i ayarlı bende. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Oyunlarda vb. ping çıkarıyor mu? MOBA oynayan birisiyim. Recep Baltaş dedi: Bu sürümü deneyin: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Recep abi bu sürümü denedim zaten bunda açmadı 1111-1001 DNS'i ayarlı bende.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 6 Aralık 2024 #5 Oğuz Demiralay dedi: Oyunlarda vb. ping çıkarıyor mu? MOBA oynayan birisiyim. Recep abi bu sürümü denedim zaten bunda açmadı 1111-1001 DNS'i ayarlı bende. Genişletmek için tıkla... Hocam DNS'si 8.8.8.8 diğer DNS'de 8.8.4.4 dener misin? Artı 0 Eksi
Oğuz Demiralay dedi: Oyunlarda vb. ping çıkarıyor mu? MOBA oynayan birisiyim. Recep abi bu sürümü denedim zaten bunda açmadı 1111-1001 DNS'i ayarlı bende. Genişletmek için tıkla... Hocam DNS'si 8.8.8.8 diğer DNS'de 8.8.4.4 dener misin?
dandadan Uzman Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 541 Çözümler 4 Beğeniler 383 Yer Antalya 6 Aralık 2024 #6 Oğuz Demiralay dedi: Oyunlarda vb. ping çıkarıyor mu? MOBA oynayan birisiyim. Recep abi bu sürümü denedim zaten bunda açmadı 1111-1001 DNS'i ayarlı bende. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
Oğuz Demiralay dedi: Oyunlarda vb. ping çıkarıyor mu? MOBA oynayan birisiyim. Recep abi bu sürümü denedim zaten bunda açmadı 1111-1001 DNS'i ayarlı bende. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
KS KS Oğuz Demiralay Çalışkan Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 3 Yer Antalya 6 Aralık 2024 #7 KakaoluKekAdam dedi: Hocam DNS'si 8.8.8.8 diğer DNS'de 8.8.4.4 dener misin? Genişletmek için tıkla... DNS de çözmüyor dostum artık Discord işini önceki kullandığım DNS zaten bu. KakaoluKekAdam dedi: Hocam DNS'si 8.8.8.8 diğer DNS'de 8.8.4.4 dener misin? Genişletmek için tıkla... Neyse problem değil dostum canın sağ olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
KakaoluKekAdam dedi: Hocam DNS'si 8.8.8.8 diğer DNS'de 8.8.4.4 dener misin? Genişletmek için tıkla... DNS de çözmüyor dostum artık Discord işini önceki kullandığım DNS zaten bu. KakaoluKekAdam dedi: Hocam DNS'si 8.8.8.8 diğer DNS'de 8.8.4.4 dener misin? Genişletmek için tıkla... Neyse problem değil dostum canın sağ olsun.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 6 Aralık 2024 #8 Oğuz Demiralay dedi: dns de çözmüyor dostum artık discord işini önceki kullandığım dns zaten bu Genişletmek için tıkla... Siz "service_install_dnsredir_turkey.cmd" deneyin (dns gerekmiyordu galiba) (Bide internetiniz Superonline'sa "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd deneyin olmuyorsa 2 3 4 denebilirsiniz) Artı 0 Eksi
Oğuz Demiralay dedi: dns de çözmüyor dostum artık discord işini önceki kullandığım dns zaten bu Genişletmek için tıkla... Siz "service_install_dnsredir_turkey.cmd" deneyin (dns gerekmiyordu galiba) (Bide internetiniz Superonline'sa "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline.cmd deneyin olmuyorsa 2 3 4 denebilirsiniz)
KS KS Oğuz Demiralay Çalışkan Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 3 Yer Antalya 6 Aralık 2024 #9 KakaoluKekAdam dedi: Siz "service_install_dnsredir_turkey. CMD" deneyin (DNS gerekmiyordu galiba) (Bir de internetiniz Superonline'sa "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline. CMD deneyin olmuyorsa 2 3 4 denebilirsiniz) Genişletmek için tıkla... Listede sadece Rusya var Türkiye yok. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
KakaoluKekAdam dedi: Siz "service_install_dnsredir_turkey. CMD" deneyin (DNS gerekmiyordu galiba) (Bir de internetiniz Superonline'sa "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline. CMD deneyin olmuyorsa 2 3 4 denebilirsiniz) Genişletmek için tıkla... Listede sadece Rusya var Türkiye yok.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 6 Aralık 2024 #10 Oğuz Demiralay dedi: Listede sadece Rusya var Türkiye yok. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI-Turkey indir. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Oğuz Demiralay dedi: Listede sadece Rusya var Türkiye yok. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI-Turkey indir. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com