Tostikovic

Çalışkan
Yaklaşık 2 saat önce bir konu açmıştım GoodbyeDPI çalışmıyor diye :D DNS değiştirerek çözdüm durumu web Discord çalışıyor fakat Discord uygulaması açılmıyor. Yaşayan var mı, ya da çözümü bilen var mı?

Yaklaşık 2 saat önce bir konu açmıştım GoodbyeDPI çalışmıyor diye :D DNS değiştirerek çözdüm durumu web Discord çalışıyor fakat Discord uygulaması açılmıyor. Yaşayan var mı, ya da çözümü bilen var mı?
1. Uygulamanın Yürütme Hakkını Kontrol Etme:
- Discord uygulamasını sağ tıklayın ve “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğini seçin. Bu, uygulamanın yeterli izinlerle açılmasına yardımcı olabilir.

2. Firewall ve Antivirüs Ayarlarını Gözden Geçirme:
- Windows Güvenlik Duvarı veya kullandığınız diğer güvenlik yazılımlarını kontrol edin. Discord’un bu yazılımlar tarafından engellenmediğinden emin olun.
- Gerekirse Discord uygulamasını bu yazılımlardan muaf tutun veya geçici olarak devre dışı bırakın.

3. GoodbyeDPI Ayarlarını Kontrol Etme:
- GoodbyeDPI'yi uygulamadan kapatın veya devre dışı bırakın ve Discord uygulamasını tekrar açmayı deneyin. Uygulama bu araçlarla çelişiyor olabilir.

4. DNS Ayarlarını Gözden Geçirme:
- DNS ayarlarını tekrar kontrol edin. 8.8.8.8 (Google) veya 1.1.1.1 (Cloudflare) gibi genel DNS adreslerini kullanmayı deneyin.

5. Discord’un Güncel Olduğundan Emin Olma:
- Discord uygulamasını en son sürüme güncelleyip güncelleyemediğinizi kontrol edin. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemek de bir alternatif olabilir.

6. Proxy ve VPN Kontrolleri:
- Eğer bir proxy veya VPN kullanıyorsanız, bunların ayarlarını kontrol edin veya geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Bu araçlar Discord’un çalışmasını engelleyebilir.

7. Event Viewer (Olay Gösterici) Kontrol Etme:
- Başlat menüsüne sağ tıklayıp "Olay Görüntüleyici" yazın ve uygulamanın çalışmadığına dair hatalar olup olmadığını kontrol edin.

Bu adımlardan biri sorununuzu çözmelidir. Herhangi bir aşamada daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen belirtin.