Merhaba, uzun zamandır bilgisayar oynamıyordum. Bugün Goodbye DPI ile ne Roblox'a ne de Discord'a girebiliyorum. Sorun bende mi yoksa genel bir arıza mı var acaba? Ayrıca bilgi için neler paylaşmalıyım? Türk Telekom Fiber internet kullanıyorum. Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Dusan Vlahovic 1
Gelişen
Merhaba. Yaklaşık 1 saat önce Türkiye için fixlenmiş sürümü paylaştım.
Önceki sürümü "service_remove.cmd" ile kaldırıp bunu kurmayı dener misiniz?
Merhabalar. GoodbyeDPI'da son zamanlarda çok fazla hata almaya başlayanları gördüm. Hemen hemen çoğu ISS'nin kullanıcılarından hata raporları gelmeye başlamıştı.
GoodbyeDPI'da "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının kodlarında birkaç değişiklik yaparak tamamen çalışan bir hale getirdim.
Vodafone ve Türk Telekom ISS'lerinde denendi, sıkıntısız çalışıyor ve Discord'a girilebiliyor.
İsteyen buradan indirip kullanabilir:
Not:
Strateji
GoodbyeDPI'da "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasının kodlarında birkaç değişiklik yaparak tamamen çalışan bir hale getirdim.
Vodafone ve Türk Telekom ISS'lerinde denendi, sıkıntısız çalışıyor ve Discord'a girilebiliyor.
goodbyedpi-turkey-fixed
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Not:
Strateji
-6 -5 -e 2 olarak ayarlanmış. Bir sorun yok. Yanına...- Dusan Vlahovic
- goodbyedpi turkey
- Forum: İnternet Araçları
Önceki sürümü "service_remove.cmd" ile kaldırıp bunu kurmayı dener misiniz?
Deniyorum hemen. Olursa çözüldü yaparım. Teşekkürler.Merhaba. Yaklaşık 1 saat önce Türkiye için fixlenmiş sürümü paylaştım.
Merhabalar. GoodbyeDPI'da son zamanlarda çok fazla hata almaya başlayanları gördüm. Hemen hemen çoğu ISS'nin kullanıcılarından hata raporları gelmeye başlamıştı.
![]()
goodbyedpi-turkey-fixed
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Not:
Strateji-6 -5 -e 2olarak ayarlanmış. Bir sorun yok. Yanına...
- Dusan Vlahovic
- goodbyedpi turkey
- Forum: İnternet Araçları
Öncekini kaldırıp bunu kurmayı dener misiniz?
@Dusan Vlahovic dosya içerisindeki talimatlar doğrultusunda yaptım ancak yine aynı hatayı veriyor. Bilginiz var mı acaba?
Dosya Ekleri
Dusan Vlahovic 1
Gelişen
ISS'niz nedir? Önceki kullandığınızı kaldırdınız mı?Deniyorum hemen. Olursa çözüldü yaparım. Teşekkürler.
@Dusan Vlahovic dosya içerisindeki talimatlar doğrultusunda yaptım ancak yine aynı hatayı veriyor. Bilginiz var mı acaba?
Türk Telekom 100 mbps fiber kullanıyorum.
Dusan Vlahovic 1
Gelişen
Yazılımı tekrar kaldırın. "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasına sağ tıklayıp düzenle deyin.
-6 -5 -e 2 yazan bir satır göreceksiniz. Orayı -6 -5 -e 2 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953 olarak yapın ve dosyayı kaydedin.Sonra tekrardan yönetici olarak çalıştırarak kurulum yapın. Dosya içeriğinin son hali şöyle olmalı:
İsterseniz buradan bakarak kontrol edebilirsiniz.
Son düzenleme:
Yapmama rağmen bir şey değişmedi. Bende sadece bu dosyalar var ve düzenleden dediğiniz ayarları yapmıştım.Yazılımı tekrar kaldırın. "service_install_dnsredir_turkey.cmd" dosyasına sağ tıklayıp düzenle deyin.
-6 -5 -e 2yazan bir satır göreceksiniz. Orayı-6 -5 -e 2 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953olarak yapın ve dosyayı kaydedin.
Sonra tekrardan yönetici olarak çalıştırarak kurulum yapın. Dosya içeriğinin son hali şöyle olmalı:
Eki Görüntüle 274542
İsterseniz buradan bakarak kontrol edebilirsiniz.
Dusan Vlahovic 1
Gelişen
@kreuzy, SplitWire alternatifini deneyin. Türk Telekom'da muhtemelen Zapret çalışacaktır.
github.com
Fixed sürümde birkaç düzenleme yapacağız. Şu an beta gibi bir halde zaten. O yüzden çalışmamış olabilir.
GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.
SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey
Fixed sürümde birkaç düzenleme yapacağız. Şu an beta gibi bir halde zaten. O yüzden çalışmamış olabilir.