boranulusoy

Üyecik
Discord kullanmak için bilgisayarıma GoodbyeDPI indirmiştim fakat GoodbyeDPI olduğu zaman Google çok yavaş oluyor. Sildiğim zaman da direkt internet gidiyor. Giremiyorum hiçbir türlü bunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Direkt internet gitmemesi lazım ama yavaşlaması normal. Hatta bazı internet sitelerinin görsellerinin yüklenmemesi gibi vs durum da oluyor. (en azından bende oluyor) Türkiye sürümü mü indirdiğiniz dosya turkey_dnsredir mi?

Türk Telekom kullanıyorum bende de aynı problem var. Silince gitmiyor bende direkt çalıştırınca gidiyor :D

Çalıştırdığınız dosya sadece turkey_dnsredir. CMD olmalı. (service olanlar değil dediğim dosya varsa onu çalıştırmayı dener misiniz?)

Çalıştırdım fakat hiçbir değişiklik olmadı.

Sildiğinde internetin gitmemesi lazım. Açık olunca interrnet yavaşlaması normal öte yandan.

Turkey sürümü mü var yoksa global sürüm mü?

Türkiye sürümü, şu an bilgisayardan yazıyorum ve mesaj gelmiş mi diye yenilemem 4 dakika falan sürüyor :D

Hiçbir v

Hiçbir virüs programı kullanmıyorum, tek problemim internetin acayip yavaş olması o düzelse sorun kalmayacak.
Ağ ayarlarını falan sıfırladım ama nafile.

O kadar yavaş olması ve internetin tamamen gitmesi ama çalıştırmayınca bir problem yok diyorsunuz bence tamamen silin GoodbyeDPI'i GitHub üzerinden tekrar indirin hatta "batch dosyası ile kullanma" var o. ZIP dosyasını indirin. (sadece siz çalıştırınca çalışan versiyon yani otomatik başlamaz. GitHub GoodbyeDPI Türkiye bu bağlantıdan gidebilirsiniz. Ve GoodbyeDPI-Turkey'i ve DosyAlArı TAmAmen Silmek buradan da nasıl tamamen sileceğinizin rehberine ulaşabilrisiniz.